Totaaloverzicht in wagenparkbeheer

Fleetmanagement overzicht wanneer u wilt
Verbeter inzicht, verhoog tevredenheid, verlaag kosten

Bij goed wagenparkbeheer komt veel kijken. Direct en totaal inzicht in onder andere de voertuigen, leasecontracten, onderhoudsbeurten, beschikbaarheid, actuele kilometerstanden en de total cost of ownership is daarbij onmisbaar. Transscope biedt u, in samenwerking met Chevin Fleet Solutions (wereldwijde leverancier van gespecialiseerde fleetmanagement-oplossingen), de totaaloplossing in wagenparkbeheer waarmee u uw inzicht verbetert, tevredenheid en efficiëntie verhoogt en kosten verlaagt.

Verbeter inzicht

Met de softwarepakketten van Chevin Fleet Solution gecombineerd met die van Transscope maakt u optimaal gebruik van uw wagenpark en zijn alle gegevens eenvoudig en in één oogopslag inzichtelijk. Zoals;

 • Lease- en andere contracten
  Zijn overzichtelijk en eenvoudig te vergelijken.
 • Onderhoudskosten en –termijnen
  U ontvangt meldingen over in te plannen APK’s, onderhoudsbeurten of bandenwissels. De staat van onderhoud en alle onderhoudskosten van uw wagenpark zijn altijd up-to-date en direct inzichtelijk.
 • Bekeuringen
  Zijn makkelijk naar de bestuurder te herleiden.
 • Fiscale kilometerregistratie
  In een handomdraai levert u de noodzakelijke, fiscaal sluitende kilometerregistratie aan de Belastingdienst. Ons Keurmerk RitRegistratie-Systemen verzekert u daarbij van kwaliteit en waarborging van de privacy.
Totaaloverzicht in wagenparkbeheer

 

 • Carsharing
  Gebruik minder auto’s door ze efficiënter in te zetten, wat beter is voor het milieu en waarmee u kosten bespaart. Reserveer de auto online met het fleetmanagement systeem van Transscope of geïntegreerde planningsmodules zoals TOPdesk, open de auto met gebruik van bestaande bedrijfs- of tankpassen en weet realtime waar uw auto’ zich bevinden.
 • Track & Trace
  Door realtime inzicht in de locatie van uw voertuigen kunt u werkzaamheden effectief plannen, snel reageren op calamiteiten en carsharing efficiënt en gebruiksvriendelijk organiseren. Zo maakt u het meest doeltreffend gebruik van uw wagenpark.
 • Rijstijlanalyse
  Geeft inzicht in het rijgedrag van de bestuurder.
Verhoog tevredenheid

U hoeft niet meer bij verschillende afdelingen gegevens op te vragen of dagenlang facturen uit te zoeken. Alle gegevens uit de Transscope, Chevin en zelfs TOPdesk software worden overzichtelijk in tabellen en grafieken weergegeven. U kunt zelf kiezen voor overzichten per afdeling, per medewerker of een dashboard voor het hele bedrijf. Dit zorgt voor efficiëntie en gebruiksgemak.

Verlaag kosten

Totaalinzicht in al uw kosten biedt u mogelijkheden om te besparen. Kies bijvoorbeeld voor een voordeliger leasecontract, stuur uw personeel aan op zuiniger rijgedrag en zet voertuigen efficiënter in waardoor u een nieuwe aanschaf kunt voorkomen. Zo bespaart u direct op brandstof, onderhoud en leasekosten.

Fleetmanagement overzicht wanneer u wilt
LinkedInInstagramTwitterFacebook
Documentatie