Aangenaam

Aangenaam
Jan Willem Houtepen

Servicedeskmedewerker Jan Willem Houtepen, 48 jaar, getrouwd met Margaret Hilbink. Drie uitwonende kinderen waarvan een van 28 jaar en een tweeling van 26 jaar. Jan Willem en Margaret wonen heerlijk rustig net buiten de bebouwde kom van Slagharen. Jan Willem is van oorsprong Brabander en heeft na wat omzwervingen via Vlaardingen en Cannes, Margaret leren kennen. Zij was voor hem de aanleiding om te verhuizen naar deze regio. Jan Willem: “In mijn vrije tijd knutsel ik graag aan websites. Maar samen met Margaret ben ik ook regelmatig buiten de deur te vinden voor ‘geocachen’. Hierdoor kom je vaak op mooie plekjes en het is een prettige manier om eens even op andere gedachten te komen. Voor mijn deelname aan de Alpe d’Huzes ben ik ook regelmatig op de fiets te vinden. Maar in deze tijd van het jaar leg ik de trainingskilometers binnenshuis af. Wel altijd vergezeld van muziek natuurlijk, want waar ik ben moet ook muziek zijn. Ik luister naar allerlei verschillende stijlen, afhankelijk van de bezigheden en mijn humeur. In mijn werk bij Transscope vind ik het prettig om van een probleem bij de klant een uitdaging te maken en hier vervolgens een oplossing voor te vinden . Gelukkig lukt dat bijna altijd.

Aangenaam
Rick Hollewand
Ons technisch aanspreekpunt; Rick Hollewand, 47 jaar en 30 jaar samen met Anita. Rick en Anita hebben twee kinderen; Melanie 18 jaar en Moreno bijna 12 jaar. Het gezin Hollewand woont in het mooie Oudkarspel. ( Noord-Holland). 
Rick: “In mijn vrije tijd ben ik regelmatig bezig met het spirituele maar wel met de voetjes op de grond. In het weekend zijn we op zaterdag de supporters van Moreno die voetbalt en op zondag zijn we regelmatig op het strand of in het bos waar onze hond Nero zich even kan uitleven.
Ik ben ruim 25 jaar werkzaam in de aftermarkt elektronica in diverse voertuigen. Tweeëneenhalf jaar geleden ben ik bij Transscope begonnen in de techniek. Ik ben het aanspreekpunt voor de monteurs als zij zaken tegenkomen waar ze niet uit komen. Ik bezoek de monteurs daarom ook regelmatig. Om mijn eigen kennis up-to-date te houden monteer ik zelf ook nog regelmatig. Het is een leuke en afwisselende baan vooral omdat we niet alleen werken met auto’s maar ook oplossingen bedenken voor trams, vliegtuigen  en boten. Het is steeds weer een uitdaging om oplossingen te ontwikkelen voor de vragen die de klanten hebben.
 
Aangenaam
John Verburg

Accountmanager/Adviseur; John Verburg, 52 jaar en getrouwd met de 46-jarige Anne-Marie. John en Anne-Marie hebben vier kinderen Miranda 27 jaar, Romy & Wendy 13 jaar en Marco 11 jaar. Het gezin Verburg woont in Hoofddorp.
John: “Ik vind het heerlijk om thuis te koken, als ik even de tijd heb maak ik graag gerechten uit de Franse keuken. Daarna met het gehele gezin aan tafel om lekker te eten en de verhalen van de tieners te horen.
Op zaterdag ben ik op het voetbalveld want Marco speelt rechtsachter  in de D2. De trainingen neem ik voor mijn rekening wat mijzelf ook sportief houdt.
Verder vind ik het heerlijk om af en toe te duiken, met een advance brevet mag ik mijzelf een bekwaam duiker noemen. Het liefst maak ik decompressie duiken, dus met meerdere flessen op verschillende dieptes heerlijk 4 à 5 uur in het water.
Als het mooi weer is pakken Anne-Marie en ik de motor om lekker in de wind te rijden en een frisse neus te halen op het strand in Scheveningen of Zandvoort.
We houden van uitgaan en zijn nog steeds  te vinden op grote festivals zoals; Misteryland/Armin van Buuren of een ander groot feest. Even lekker los van alles.
Bij Transscope ben ik uw accountmanager, met 10 jaar ervaring in het digitaliseren van diverse gegevens. Ik houd van de interactie met klanten, het beantwoorden van vragen, het geven van demo’s en zie het vinden van oplossingen voor de problematiek binnen diverse organisatie als een uitdaging. Ik ontmoet u graag om verder kennis te maken.

LinkedInInstagramTwitterFacebook
Documentatie