Application Programming Interface (API)

Slim gebruik van blackbox-data

Met de Transscope Application Programming Interface

U maakt binnen uw bedrijf gebruik van de Transscope blackbox. Deze registreert de ritten en kilometers van uw voertuigen, biedt u realtime inzicht in hun locatie en levert u automatisch een fiscaal sluitende kilometerregistratie. Maar wist u dat u met de gegevens die de blackbox automatisch registreert, nog veel meer voordelen kunt behalen?

API-300x245Application Programming Interface (API)
Daarvoor hebben we een speciale Application Programming Interface (API) ontwikkeld. Deze API zorgt ervoor dat de gegevens die onze blackbox registreert op een goede en eenvoudige manier beschikbaar zijn voor u. Met andere woorden, u kunt de gegevens van de blackbox  eenvoudig en veilig exporteren naar programma’s die u binnen uw bedrijf gebruikt.

Tijd en kosten besparen
De mogelijkheden voor het gebruik van de blackbox-data zijn divers en de voordelen eenduidig. Het automatisch importeren van de gegevens in uw eigen software voorkomt administratieve rompslomp met papieren bonnetjes en declaraties en het biedt gemak, efficiëntie en besparing van tijd en kosten.

Voorbeelden van mogelijkheden:tsapi-300x131

  • Werk-/reistijden en afstanden woon/werkverkeer naar uw salarisadministratie
  • Uren koppelen aan werkbonnen in uw boekhoudpakket
  • Realtime locatie van uw voertuigen zichtbaar in uw planningsprogramma
  • Nacalculatie van uren in uw projectadministratie
  • Te rijden routes optimaliseren in uw routesoftware


Kies voor efficiëntie en gemak

Maak met de Transscope interface optimaal gebruik van uw blackbox-data. U weet zelf het beste welke gegevens u waar het meeste voordeel zullen opleveren. Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de Transscope interface voor uw bedrijf.

LinkedInInstagramTwitterFacebook
Documentatie