Autodelen / Carsharing

Geen overbodige stilstand waardoor uw wagenpark kosten minder worden en uw mobiliteit in kaart heeft.

Wat is carsharing?

Met carsharing – of zakelijk autodelen – biedt u werknemers die geen eigen auto van de zaak rijden de gelegenheid om incidenteel een auto zakelijk te gebruiken of soms privé te gebruiken, zonder bijtelling te riskeren. Dit kan een leaseauto zijn die overdag door meerdere collega’s wordt gebruikt, een bedrijfsauto of een deelauto (ook vaak poolauto genoemd).

Hoe werkt Transscope Carsharing?

Transscope Carsharing werkt verbluffend eenvoudig. Alle voertuigen – en dat kunnen ook (elektrische) fietsen, scooters of zelfs vrachtwagens zijn – worden opgenomen in het Transscope fleetmanagement systeem.

Vervolgens;

 • Reserveert u het voertuig eenvoudig online via het Transscope fleetmanagement systeem of via bijvoorbeeld het bestaande TOPdesk.

 • Bij reservering kan gestuurd worden op meest duurzame of meest geschikte vervoer zoals een elektrische fiets, scooter of auto voor korte ritten. Of een geschikte bestelbus of vrachtwagen, afhankelijk van de lading en het rijbewijs van de medewerker.

 • Openen en sluiten van het voertuig kan met bestaande bedrijfspassen.

 • De wagenparkbeheerder heeft online realtime inzicht in de locatie van de deelauto’s en de gebruikers.

 • Met de geautomatiseerde rit- en kilometerregistratie levert u in een handomdraai de noodzakelijke, fiscaal sluitende kilometerregistratie met het Keurmerk RitRegistratie-Systemen, aan de Belastingdienst.

Met Transscope heeft u alles op de rit

Wilt u uw wagenpark optimaal benutten, uw medewerkers zo schoon en veilig mogelijk laten rijden en uw processen efficiënt, eenvoudig en fiscaal dekkend laten verlopen? Dan is Transscope Carsharing de oplossing.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR!

Onze fleet management systemen

Bij Transscope bieden we twee betrouwbare fleet management systemen aan met een bijpassend abonnement. Met deze fleet management software heeft u binnen no time beschikking over automatische kilometer- en rittenregistratie, uitgebreide rapporten, realtime locatiebepaling en nog veel meer. Bekijk welk systeem het geschiktst is voor uw bedrijf.

Rittenbox Fleetmanager
 • Rijstijlanalyse
bestel de rittenbox fleetmanager

Voordelenoverzicht

Wenst u een gedetailleerder voordelenoverzicht van onze fleet management systemen, bekijk dan onze productenpagina. Heeft u een vraag voor ons of heeft u behoefte aan advies? We zijn eenvoudig te bereiken via info@transscope.nl of 0532 615 323. Bent u geïnteresseerd in onze fleet management software, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of ga naar onze webshop.

We zetten de voordelen nog even voor u op een rij

 • Kosten verlagen
  U zet uw wagenpark efficiënter in waardoor minder auto’s nodig zijn. Bovendien bespaart u op kosten voor taxi’s, huurauto’s en privéwagens.

 • Efficiënter werken
  Het autodelen organiseert u eenvoudig online en het gebruik én de locatie van de auto’s is in één overzicht realtime inzichtelijk. Met de geautomatiseerde rit- en kilometerregistratie heeft u ook uw administratie keurig en fiscaal dekkend op de rit.

 • Schoner en veiliger rijden
  Efficiënter gebruik van auto’s zorgt voor minder auto’s. Met Transscope Carsharing kunt u elektrische auto’s heel eenvoudig in het wagenpark integreren. Dit zorgt voor minder CO2-uitstoot. Bovendien zijn deelauto’s vaak schoner en veiliger dan de privéauto van de medewerkers.

Direct een vrijblijvende offerte?