Transscope Blackbox Fleetmanager PRO

De toepassingen van de Blackbox Fleetmanager Pro zijn naar eigen wens aan te sluiten.

Hoe effectief gaan uw buitendienstmedewerkers met de tijd om? Zouden er meer werkzaamheden uitgevoerd worden in hetzelfde tijdsbestek? Door de Transscope Fleetmanager Pro aan te schaffen, beschikt u over een hoogwaardig “Management Informatie Systeem”. Dit systeem zal haar rendement bewijzen door u te voorzien van objectieve informatie over uw buitendienst en wagenpark. Het maakt hier geen verschil of het om uw wagenpark of uw materieel gaat.

Het gebruik van de Transscope Fleetmanager Pro

U bepaalt zelf van welke functionaliteiten u gebruik wilt maken. Het product kan helemaal op uw wensen ingericht worden. Er kan klein begonnen worden en gaande weg kunnen er steeds meer functionaliteiten toegevoegd worden. Onder het motto laten we de data goed gebruiken. Adviseren wij u graag zonder de uren in rekening te brengen.

De Blackbox Fleetmanager PRO

  • Gecertificeerde rittenregistratie (Keurmerk RSS) volgens de eisen van de belastingdienst.

  • Fleetmanagement

  • GPS Track & Trace

  • Kilometerregistratie

  • Uren Registratie

  • Materieelbeheer

  • Tankpaskoppeling

  • Carsharing / autodelen

  • Rapportage van pompen, PTO, signaleringsverlichting of soortgelijk

  • Uitgebreide rapportages

Toepassingen Blackbox Fleetmanager PRO

Rittenregistratie

Een sluitende Transscope rittenregistratie, goedgekeurd door de Belastingdienst. Voor 1 tot 10.000 voertuigen

Keurmerk RRS

Keurmerk RRS

De rittenregistratie is voorzien van het Keurmerk RRS. Dit betekent dat de rittenregistratie voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en volledig sluitend is.

Fiscaal rapportage

Bij de rapportage heeft u de mogelijkheid om de standaard rapportages te gebruiken of zelf uw rapporten samen te stellen zoals de fiscaal rapportage.

Prive / Zakelijk schakelaar

Prive / Zakelijk schakelaar

Wilt u de ritten automatisch als privé of zakelijk registeren? Dit gaat heel makkelijk door een kleine schakelaar te plaatsen. We installeren ze vakkundig in al uw voertuigen.

Chauffeurs ID

Chauffeurs ID

Heeft u meerdere bestuurders per voertuig? Door middel van een ID-tag weet u precies wie er wanneer in het voertuig heeft gereden.

Tankpaskoppeling

Tankpas koppeling

Met de tankpaskoppeling bespaart u direct en meetbaar brandstofkosten.

Rapportages

Transscope biedt een duidelijk, overzichtelijk en uitgebreid rapportagepakket aan. Bij de rapportage heeft u de mogelijkheid om de standaard rapportages te gebruiken of zelf uw rapporten samen te stellen.

Co2 rapportage

Bij de rapportage heeft u de mogelijkheid om een C02 rapportage te maken. Zo krijgt u inzicht in de footprint van uw organisatie.

Uren en werkzaamheden registratie

Uren en werkzaamheden registratie

Zijn uw voertuigen uitgerust met pompen of bezems? Onze geavanceerde volgsystemen registreren ook de werkzaamheden. Zo krijgt u een compleet beeld van hoe effectief uw voertuigen worden gebruikt.

Rijstijl analyse

Rijstijl analyse

De Transscope rijstijl analyse geeft u inzicht in hoe uw wagenpark wordt gebruikt. Zo weet u precies hoe u de voertuigen zo efficiënt mogelijk moet sturen en bespaart u tijd en geld.

Ingang registratie 6x

Voor het registreren van uw pto, pomp, signaleringsverlichting of aanverwante signalen hebben wij de mogelijkheid op de rittenbox zes van deze aan te sluiten zodat voor u duidelijk wordt hoe deze opties worden gebruikt.

Nummer terminal

Met de nummerterminal krijgt u de mogelijk om uw chauffeurs zich te laten aanmelden met een persoonlijk nummer of werkbonnummers zodat het nog eenvoudiger is uw projecten te bewaken in gewerkte uren, gereden uren en kilometers.

Startonderbreker

Startonderbreker

Met de startonderbreker bent u er zeker van dat alleen de bevoegde medewerkers gebruikmaken van uw wagenpark.

car-sharing

Auto delen/ carsharing

Met carsharing of autodelen bieden we u de gelegenheid om flexibel uw vervoersbehoefte in te vullen.

Aanhanger registratie

Aanhanger registratie

Om u veel administratie te besparen, bieden we ook een automatische aanhanger registratie. Het maakt niet uit of u wel of niet met een aanhanger rijdt.

Fleetmanagement

Met de Transscope Fleet Management Systemen zorgt u voor meer grip op uw fleet, waardoor u aanzienlijke besparingen kunt realiseren en daarnaast inzicht heeft in elke beweging van een voertuig.

Milieubox

MilieuPeilbox

De MilieuPeilBox meet en registreert de omgevingswaarden. Denk hierbij aan CO2, fijnstof, geluid en de temperatuur. Zo kunt op wens de systemen snel verplaatsen en andere locaties in kaart brengen.

Weegsysteem

Weegsysteem

De Transscope Fleetmanager Pro breidt u eenvoudig uit met een weegsysteem. Op die manier weet u direct  wat de beladingsgraad van het voertuig is.

Heeft u nog vragen,  wenst u advies of wilt u weten wat Rittenbox Fiscaal voor uw onderneming kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Middels een gesprek kunnen we samen met u tot het juiste advies en product komen.