Transscope Blackbox Fleetmanager PRO

De toepassingen van de Blackbox Fleetmanager Pro zijn naar eigen wens aan te sluiten.

Hoe effectief gaan uw buitendienstmedewerkers met de tijd om? Zouden er meer werkzaamheden uitgevoerd worden in hetzelfde tijdsbestek? Door de Transscope Fleetmanager Pro aan te schaffen, beschikt u over een hoogwaardig “Management Informatie Systeem”. Dit systeem zal haar rendement bewijzen door u te voorzien van objectieve informatie over uw buitendienst en wagenpark. Het maakt hier geen verschil of het om uw wagenpark of uw materieel gaat.

Het gebruik van de Transscope Fleetmanager Pro

U bepaalt zelf van welke functionaliteiten u gebruik wilt maken. Het product kan helemaal op uw wensen ingericht worden. Er kan klein begonnen worden en gaande weg kunnen er steeds meer functionaliteiten toegevoegd worden. Onder het motto laten we de data goed gebruiken. Adviseren wij u graag zonder de uren in rekening te brengen.

De Blackbox Fleetmanager PRO

  • Gecertificeerde rittenregistratie (Keurmerk RSS) volgens de eisen van de belastingdienst.

  • Fleetmanagement

  • GPS Track & Trace

  • Kilometerregistratie

  • Uren Registratie

  • Materieelbeheer

  • Tankpaskoppeling

  • Carsharing / autodelen

  • Rapportage van pompen, PTO, signaleringsverlichting of soortgelijk

  • Uitgebreide rapportages

Blackbox fleetmanager PRO

Toepassingen Blackbox Fleetmanager PRO

Rittenregistratie

Een sluitende Transscope rittenregistratie, goedgekeurd door de Belastingdienst. Voor 1 tot 10.000 voertuigen

Lees meer
Keurmerk RRS

Keurmerk RRS

Sluitend en fiscusproof. De automatische rittenregistratie is voorzien van het Keurmerk RRS. Dat betekent dat de rittenregistratie voldoet aan de eisen die de belastingdienst eraan stelt en fraude bestendig is.

meer informatie

Fiscaal rapportage

Bij de rapportage heeft u de mogelijkheid om de standaard rapportages te gebruiken of zelf uw rapporten samen te stellen zoals de fiscaal rapportage.

meer informatie
Prive / Zakelijk schakelaar

Prive / Zakelijk schakelaar

De gereden ritten automatisch als privé registeren zonder in te loggen in het Transscope platform of de Transscope app.; Dit kan door een handige kleine schakelaar die wij in uw voertuigen kunnen installeren.

Lees meer
Chauffeurs ID

Chauffeurs ID

Heeft u meerdere bestuurders per voertuig? Ook dit kunt u met de wagenparkbeheer applicatie van Transscope goed monitoren. Door middel van een ID-tag wordt geregistreerd welke bestuurder wanneer heeft gereden.

Lees meer
Tankpaskoppeling

Tankpas koppeling

Met de tankpas koppeling van Transscope kunt u direct en meetbaar op uw brandstofkosten besparen. Om ook het brandstofverbruik binnen uw organisatie te monitoren, kent de Transscope-applicatie een zogenaamde tankpas koppeling.

Lees meer

Rapportages

Transscope biedt een duidelijk, overzichtelijk en uitgebreid fleetmanagement ritrapportagepakket aan, met daarin de belangrijkste prestatiegegevens waarmee u uw wagenpark beter kunt beheren. Bij de rapportage heeft u de mogelijkheid om de standaard rapportages te gebruiken of zelf uw rapporten samen te stellen.

meer informatie

Co2 rapportage

Bij de rapportage heeft u de mogelijkheid om een C02 rapportage te maken. Zo krijgt u inzicht in de footprint van uw organisatie.

meer informatie
Uren en werkzaamheden registratie

Uren en werkzaamheden registratie

Het is heel interessant om te weten waar de voertuigen zijn en wat ze gedaan hebben. Zijn uw voertuigen uitgerust met pompen of bezems dan kunnen wij die ook registreren. Dan krijgt u een totaal beeld hoe effectief uw voertuigen worden ingezet en welke werkzaamheden waar gedaan worden.

Lees meer
Rijstijl analyse

Rijstijl analyse

Met rijstijl is het mogelijk de chauffeurs zo te sturen dat ze zuiniger rijden waardoor u niet alleen bespaart op uw brandstofkosten maar ook op uw onderhoudskosten. Minder slijtage door een beter rijgedrag. Uw bedrijfsnaam niet in beeld omdat het opvalt op de weg maar omdat er voorbeeldig wordt gereden.

Lees meer

Ingang registratie 6x

Voor het registreren van uw pto, pomp, signaleringsverlichting of aanverwante signalen hebben wij de mogelijkheid op de rittenbox zes van deze aan te sluiten zodat voor u duidelijk wordt hoe deze opties worden gebruikt.

meer informatie

Nummer terminal

Met de nummerterminal krijgt u de mogelijk om uw chauffeurs zich te laten aanmelden met een persoonlijk nummer. Daarnaast kunt u ook opdracht of werkbonnummers registreren zodat het nog eenvoudiger is uw projecten te bewaken in gewerkte uren, gereden uren en kilometers.

meer informatie
Startonderbreker

Startonderbreker

Met de startonderbreker bent u er zeker van dat alleen de juiste mensen gebruik maken van uw voertuigen.

Lees meer
car-sharing

Auto delen/ carsharing

Met carsharing – of zakelijk autodelen – biedt u werknemers die geen eigen auto van de zaak rijden de gelegenheid om incidenteel een auto zakelijk te gebruiken of soms privé te gebruiken, zonder bijtelling te riskeren. Dit kan een leaseauto zijn die overdag door meerdere collega’s wordt gebruikt, een bedrijfsauto of een deelauto (ook vaak poolauto genoemd).

Lees meer
Aanhanger registratie

Aanhanger registratie

Om u veel administratieve rompslomp besparen hebben wij hiervoor de Transscope aanhanger registratie ontwikkeld. Eenvoudig en automatisch wordt geregistreerd of er een aanhangwagen is gekoppeld en hoe lang er mee is gereden.

Lees meer

Fleetmanagement

Met de Transscope Fleet Management Systemen zorgt u voor meer grip op uw fleet, waardoor u aanzienlijke besparingen kunt realiseren en daarnaast inzicht heeft in elke beweging van een voertuig.

Lees meer
Milieubox

Milieubox

Een heel ander toepassing van onze systemen is de MilieuPeilBox. Met deze box meten en registreren wij omgevingswaarden. Hierbij kunt u denken aan C)2, fijnstof, geluid, temperatuur en andere waarden welke nodig zijn op het meetpunt.

Lees meer
Weegsysteem

Weegsysteem

Ons blackbox systeem kan uitgebreid worden met een weegsysteem zodat actueel duidelijk is wat de beladingsgraad van het voertuig is. Door het plaatsen van sensoren op de assen van het voertuig en een weergave in de webapplicatie bent u continu op de hoogte van het gewicht van het voertuigen.

Lees meer

Heeft u nog vragen,  wenst u advies of wilt u weten wat Rittenbox Fiscaal voor uw onderneming kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Middels een gesprek kunnen we samen met u tot het juiste advies en product komen.

Neem contact met ons op