BlackboxXP

blackbox-xp

Hoe effectief gaan uw buitendienstmedewerkers met de tijd om; kunnen er meer werkzaamheden uitgevoerd worden in hetzelfde tijdsbestek? Door de Transscope BlackboxXP aan te schaffen, beschikt u over een kwalitatief hoogwaardig “Management Informatie Systeem”. Dit systeem zal haar rendement bewijzen door u te voorzien van objectieve informatie over uw buitendienst. Het maakt hier geen verschil of het om uw wagenpark of uw materieel gaat.

Personeelsmanagement.

De BlackboxXP geeft u een objectief inzicht in de gewerkte tijd, reistijd en afgelegde kilometers. Hierdoor kunt u de productiviteit van uw buitendienstmedewerkers meten en waar nodig bijsturen. Door de complete administratie van uw buitendienst te automatiseren kunnen de gegevens eenvoudiger en efficiënter verwerkt worden.

Wagenpark / Materieel management.

Naast ritregistratie heeft u ook inzicht in de inzet en status van uw bedrijfsvoertuigen. Ook kan de Transscope Blackbox worden ingebouwd in materieel. U kunt hierbij denken aan shovels, kranen, heftrucks, boten en alle aanverwante materieel stukken.

Registratie ten behoeve van fiscale bijtelling.

De registratie van de Blackbox wordt gedaan aan de hand van het normenkader van de belastingdienst. De Blackbox beschikt over het keurmerk RitRegistratieSystemen.Nieuwe-webapplicatie-in-gebruik.-300x135

Gebruik Blackbox.

De Transscope webbased software wordt zo voor u ingericht dat deze aansluit op de gegevens welke u wilt gebruiken. Dit gebeurt in een speciaal, middels een password afgeschermd menu. Het is mogelijk de door u gewenste rapportages automatisch in uw e-mail te ontvangen. Onze software engineers maken, in overleg met u, voor u de gewenste configuratie.
LinkedInInstagramTwitterFacebook
Documentatie