U bent met u boot mooie reizen aan het maken. Van A naar B en overal de omgeving aan het verkennen. Steeds laat u uw boot achter in een haven. Toch ook steeds een beetje met het gevoel van wat als….

Wat als iemand de boot meeneemt. Wat als ik de boot niet meer kan terug vinden in deze (nog) onbekende omgeving. Wat als…….

De FindMe GPS Tracker helpt u graag verder.
Met de FindMe GPS Tracker heeft u uw boot altijd in beeld. Via onze App kunt u wanneer u wilt zien waar uw boot is. U kunt via de app de navigatie aanzetten hoe u terugkomt bij uw boot, de locatie wordt bewaakt. Wordt u boot meegenomen ontvangt u een bericht dat uw boot wordt verplaatst.

Helaas zit uw vakantie erop, de boot mag terug de haven tot de volgende trip. Als u straks weer terug komt om heerlijk te genieten van een volgende trip wilt u natuurlijk wel graag dat uw boot het nog doet. De FindMe GPS tracker bewaakt uw accu als u er niet bent. Wordt de waarde van de accu te laag, ontvangt u meteen een bericht en kunt u actie ondernemen. U staat niet voor verrassingen als u weer onderweg wilt.

Uw reis zit erop. De boor ligt veilig in de haven. Nu wordt het tijd om na te genieten van het de mooie trip. U heeft uw foto’s en uw herinneringen en de FindMe GPS Tracker heeft voor u de gevaren route en alle locaties waar u bent geweest. Leuk om samen met foto’s te verwerken tot een verslag of om collega booteigenaren te laten zien waar u zoals bent geweest.

Actueel inzicht in de positie van uw wagenpark
Direct bestellen