U bent met u camper mooie reizen aan het maken. Van A naar B en overal de omgeving aan het verkennen. Steeds laat u uw camper achter op een parkeerplaats. Toch ook steeds een beetje met het gevoel van wat als….

Wat als iemand de camper meeneemt. Wat als ik de camper niet meer kan terug vinden in deze (nog) onbekende omgeving. Wat als…….

De FindMe GPS Tracker helpt u graag verder.
Met de FindMe GPS Tracker heeft u uw camper altijd in beeld. Via onze App kunt u wanneer u wilt zien waar uw camper is. U kunt via de app de navigatie aanzetten hoe u terugkomt bij uw camper, de locatie wordt bewaakt. Wordt u camper meegenomen ontvangt u een bericht dat uw camper wordt verplaatst.

Altijd zien waar uw camper staat?

.

.

Is de accu nog oké om weer op reis te gaan.

.

.

Helaas zit uw vakantie erop, de camper mag terug in de stalling tot de volgende trip. Als u straks weer terug komt om heerlijk te genieten van een volgende trip wilt u natuurlijk wel graag dat uw camper het nog doet. De FindMe GPS tracker bewaakt uw accu als u er niet bent. Wordt de waarde van de accu te laag, ontvangt u meteen een bericht en kunt u actie ondernemen. U staat niet voor verrassingen als u weer onderweg wilt.

Uw reis zit erop. De camper staat veilig in de stalling. Nu wordt het tijd om na te genieten van het de mooie trip. U heeft uw foto’s en uw herinneringen en de FindMe GPS Tracker heeft voor u de gereden route en alle locaties war u bent geweest. Leuk om samen met foto’s te verwerken tot een verslag of om collega camperraars te laten zien waar u zoals bent geweest.

Zien waar je camper is geweest, met bekenden de route doornemen welke je gereden hebt.
Een leuke extra herinnering.

Direct bestellen