Efficiënt op weg met blackbox en digitale-planningsdesk

Voor bedrijven waar dagelijks veel buitendienstmedewerkers worden ingepland voor verschillende opdrachten en klanten is een efficiënte planning en direct inzicht van groot belang. Met de combinatie van de blackbox en de digitale-planningsdesk biedt Transscope u dé manier om efficiënt online te plannen met realtime inzicht in de locatie van uw medewerkers en totaal overzicht in uw wagenparkbeheer. Hiermee verhoogt u uw service en klanttevredenheid en bespaart u veel tijd en geld.

Afbeelding5-300x193Online planbord
Via het online planbord kunt u op kantoor eenvoudig afspraken inplannen, werkbonnen inzien en heeft u realtime inzicht in waar uw voertuigen en medewerkers zijn. U ziet in één overzicht wie er achterloopt op schema en kunt daar uw planning direct op aanpassen en uw klant op tijd informeren over de vertraging. Is uw medewerker eerder klaar dan gepland dan waarschuwt de planningsdesk u direct en adviseert u realtime of er nog een order in de buurt beschikbaar is om uit te voeren. Dankzij de koppeling met de blackbox weet uw medewerker direct de route en locatie.

Digitale werkbon met de appAfbeelding4-300x186
Voor uw buitendienstmedewerkers is er de eenvoudig te bedienen app. Hiermee beschikt hij altijd over een digitale werkbon met de meest recente orderdata en kan hij eenvoudig gebruikte materialen, foto’s en opmerkingen toevoegen. U ziet wanneer uw medewerker met de order start en zodra de order is uitgevoerd tekent de klant digitaal en wordt de order direct in de planningsdesk verwerkt. U raakt dus geen papieren werkbonnen meer kwijt en kunt het werk snel factureren.

De voordelen
De combinatie Transscope blackbox en werkbon biedt u een efficiënte planning en totaal overzicht in uw wagenparkbeheer wat u veel voordelen oplevert:

 • Minder fouten
  Geen papieren werkbonnen meer die kwijt raken of onleesbaar zijn. En minder fouten doordat iedereen altijd beschikt over de juiste informatie.
 • Minder administratietijd & sneller factureren
  Niet meer wachten op ingeleverde werkbonnen en geen gegevens meer overtypen. Direct na afronding van de opdracht wordt de werkbon verwerkt en gefactureerd.
 • Meer grip en meer service
  Via het Planboard heeft u direct inzicht in de actuele stand van zaken van het werk. U kunt op tijd bijsturen en direct reageren op klantvragen.
 • Fiscale kilometerregistratie
  De blackbox levert eenvoudig een fiscaal sluitende kilometerregistratie voor de Belastingdienst. Ons Keurmerk RitRegistratie-Systemen verzekert u daarbij van kwaliteit en waarborging van de privacy.
 • Optimale inzet door inzichtefficient-300x200
  De blackbox registreert automatisch veel gegevens van gereden kilometers en uren tot de meest bezochte locati es, trajecten en stilstand. Met deze gegevens kunt u uw mensen en materieel efficiënter inzetten, routes beter plannen dan wel interne efficiencyslagen maken.

Efficiënt op weg
Wilt u efficiënt kunnen plannen met realtime inzicht in uw werk, uw medewerkers en uw wagenparkbeheer?
Kies dan voor de Transscope blackbox met de digitale-planningsdesk.
Neem contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over.

LinkedInInstagramTwitterFacebook
Documentatie