Films

Transscope in vogelvlucht.

20.05.2015
Worden binnen uw bedrijf de meeste kosten en omzet gemaakt door buitendienstmedewerkers? En zijn zij vrijwel dagelijks met hun voertuigen onderweg of met groot materieel op een project aan het werk? Dan is meer inzicht in hun mobiliteit voor u belangrijk. Hoe laat is uw medewerker vertrokken, waar is hij geweest, hoe lang was hij daar en wanneer heeft hij zijn werkdag beëindigd? Door meer en direct inzicht hierin kunt u uw bedrijfsvoering nog efficiënter maken, direct inspelen op nieuwe situaties en planningen op tijd bijstellen. Bovendien kunt u hierdoor en door de automatisering van uw administratie, fors besparen.
451
0
0

Transscope Voertuigssystemen: alles op de rit

26.09.2017
Maak kennis met Transscope Voertuigsystemen: alles op de rit! U kent de weg. De weg die we dagelijks gebruiken om van A naar B te komen. Dit doen we met de auto. Maar als ik u nu vertel dat we dit nog veel slimmer kunnen doen? Transscope is een bedrijf dat auto's slimmer maakt met de systemen die het ontwikkelt. Met deze systemen volgt u hoe een auto rijdt. Rijdt de auto bijvoorbeeld wel milieuvriendelijk? Maar het systeem doet ook de ritregistratie, dus die vergeet u nooit meer. En het systeem verzamelt data over de auto, waardoor we kunnen zien wanneer er onderhoud nodig is. Deze data kunt u door middel van API ook koppelen aan uw eigen software-oplossingen. We maken zelfs systemen waarmee u uw auto kunt delen. Waarom tien auto's op de weg zetten, als het ook met vijf kan? Dat kan met car sharing! U rijdt niet alleen duurzamer, maar ook nog eens fijner. Deze systemen maken we voor personenauto's, maar bijvoorbeeld ook voor vrachtwagens, boten, materieel en meer. We kunnen de voertuigen beveiligen en je kunt 24/7 zien of alles goed gaat. Alles real-time inzichtelijk, zodat u altijd weet waar uw auto's zijn en wat ze doen. Dat is Transscope voertuigsystemen, dé specialist op het gebied van fleet management: alles op de rit! Website: www.transscope.nl Telefoon: (0031) 523-615323 Facebook: www.facebook.com/Transscope LinkedIn: www.linkedin.com/company/326824/
68
0
0

Transscope Fleetmanagement en Carsharing

08.11.2016
Voor de gemeente Haarlemmermeer hebben wij de voertuigen uitgerust met een blackboxXP zodat zij inzicht krijgen in het gebruik en de kosten van het wagenpark. Natuurlijk registreren wij de ritten volgens het keurmerkRRS zodat er een sluitende registratie is voor de belastingdienst. Daarnaast maakt de gemeente Haarlemmermeer gebruik van carsharing om de pool auto's goed en gecontroleerd in te zetten. Vanuit de fleetmanagementsoftware kan een medewerker een auto reserveren. Met de gemeente pas kan het voertuig geopend worden. Een sleutel of kaart is niet meer nodig in het voertuig. Verder kan de gemeente Haarlemmermeer in de fleetmanagement software alle kosten van het wagenpark net als gebruik en contract duur bekijken en actie ondernemen waar nodig. Kortom een complete oplossing vanuit 1 software platform voor het gehele beheer van het wagenpark.
105
0
0

Noppes te Purmerend 50% onkosten reductie op schades / brandstof / inzetbaarheid met Transscope.

18.10.2015
Bij de Kringloopwinkels Noppes heeft ons systeem geresulteerd in 50% brandstofbesparing en een fors lagere schadelast.
220
0
0

Carsharing @Transscope zonder sleutel en met tijdslot

12.04.2017
Ritregistratie kent iedereen wel. Transscope heeft haar blackbox doorontwikkeld. Carsharing en fleetmanagement zijn nu mogelijkheden binnen handbereik.
39
0
0

HTM DenHaag gebruikt de volledige features van Transscope Voertuigsystemen

19.03.2015
Transscope heeft het complete wagenpark van HTM uitgerust met een blackbox die “realtime” inzichtelijk maakt waar de voertuigen zich bevinden. Daardoor kan er snel en efficiënt ingespeeld worden bij calamiteiten, worden kosten bespaard en is de klanttevredenheid van de reizigers significant gestegen. Dit is alles is gerealiseerd met de simkaart van KPN. De film is gemaakt naar aanleiding van de nominatie van Transscope voor de KPNChannelAward 2015
316
0
0

Transscope wordt bij Locon gebruikt voor locatie bepaling / tijdregistratie met KPN IoT

28.10.2015
De Transscope fleetmanagement oplossingen hebben een breed bereik. Zo zijn alle treinen van Locon Benelux B.V. uitgerust. Door de systemen van Transscope ook in de voertuigen te monteren heeft men een compleet overzicht. De gegevens overdracht van het fleetmanagement systeem gebeurt via het IoT KPN netwerk.
1150
8
1

Transscope fleet en asset management bij J.P. Schilder

18.10.2015
Bij J.P. Schilder Baggerwerken worden de voertuigen machines en boten geregistreerd. Kilometers, draaiuren en hoogwater detectie. ook dit allemaal uit één platform.
200
0
0

Transscope heeft het Keurmerk RRS, wat zijn de voordelen van een keurmerk RRS

18.10.2015
In 2013 hebben wij als een van de eersten het keurmerk RitRegistratieSystemen ontvangen tijdens het ECP congres. Het keurmerk staat voor een degelijke rapportage volgens de regels van de belastingdienst. Neem daarbij de 5 jaar garantie op onze hardware en dan bent u toch zeker van een goed product. Onze collega John verteld u graag meer.
59
0
0

Zie hoe Viskaal uit Balkbrug lokalisatie van voertuigen en geofence gebruikt van Transscope

18.10.2015
Bij Viskaal Transport Balkbrug worden onze systemen gebruikt om de vrachtwagens te lokaliseren. Ook wordt er gebruikt gemaakt van geofencing.
192
0
0

Transscope ID-registratie en rit registratie bij Ommen / Hardenberg

18.10.2015
Bij de bestuursdienst Ommen Hardenberg worden onze systemen gebruikt voor ritregistratie met chauffeurs identificatie.
111
0
0

Transscope genomineerd voor Dave de Bebelaar DuurzaamheidAward

28.06.2017
Transscope is met haar totaal oplossing in juni 2017 genomineerd voor de Dave Bebelaar Duurzaamheidsaward. Besparen niet alleen met zuinige voertuigen echter ook met het gebruik, kostenbeheersing en planning. Wij zijn verrast en vereerd met deze nominatie.
9
0
0
Load more...
LinkedInInstagramTwitterFacebook
Documentatie