Films

Transscope in vogelvlucht.

20.05.2015
Worden binnen uw bedrijf de meeste kosten en omzet gemaakt door buitendienstmedewerkers? En zijn zij vrijwel dagelijks met hun voertuigen onderweg of met groot materieel op een project aan het werk? Dan is meer inzicht in hun mobiliteit voor u belangrijk. Hoe laat is uw medewerker vertrokken, waar is hij geweest, hoe lang was hij daar en wanneer heeft hij zijn werkdag beëindigd? Door meer en direct inzicht hierin kunt u uw bedrijfsvoering nog efficiënter maken, direct inspelen op nieuwe situaties en planningen op tijd bijstellen. Bovendien kunt u hierdoor en door de automatisering van uw administratie, fors besparen.
441
0
0

Transscope Fleetmanagement en Carsharing

08.11.2016
Voor de gemeente Haarlemmermeer hebben wij de voertuigen uitgerust met een blackboxXP zodat zij inzicht krijgen in het gebruik en de kosten van het wagenpark. Natuurlijk registreren wij de ritten volgens het keurmerkRRS zodat er een sluitende registratie is voor de belastingdienst. Daarnaast maakt de gemeente Haarlemmermeer gebruik van carsharing om de pool auto's goed en gecontroleerd in te zetten. Vanuit de fleetmanagementsoftware kan een medewerker een auto reserveren. Met de gemeente pas kan het voertuig geopend worden. Een sleutel of kaart is niet meer nodig in het voertuig. Verder kan de gemeente Haarlemmermeer in de fleetmanagement software alle kosten van het wagenpark net als gebruik en contract duur bekijken en actie ondernemen waar nodig. Kortom een complete oplossing vanuit 1 software platform voor het gehele beheer van het wagenpark.
101
0
0

Transscope heeft het Keurmerk RRS, wat zijn de voordelen van een keurmerk RRS

18.10.2015
In 2013 hebben wij als een van de eersten het keurmerk RitRegistratieSystemen ontvangen tijdens het ECP congres. Het keurmerk staat voor een degelijke rapportage volgens de regels van de belastingdienst. Neem daarbij de 5 jaar garantie op onze hardware en dan bent u toch zeker van een goed product. Onze collega John verteld u graag meer.
49
0
0

Carsharing @Transscope zonder sleutel en met tijdslot

12.04.2017
Ritregistratie kent iedereen wel. Transscope heeft haar blackbox doorontwikkeld. Carsharing en fleetmanagement zijn nu mogelijkheden binnen handbereik.
26
0
0

HTM DenHaag gebruikt de volledige features van Transscope Voertuigsystemen

19.03.2015
Transscope heeft het complete wagenpark van HTM uitgerust met een blackbox die “realtime” inzichtelijk maakt waar de voertuigen zich bevinden. Daardoor kan er snel en efficiënt ingespeeld worden bij calamiteiten, worden kosten bespaard en is de klanttevredenheid van de reizigers significant gestegen. Dit is alles is gerealiseerd met de simkaart van KPN. De film is gemaakt naar aanleiding van de nominatie van Transscope voor de KPNChannelAward 2015
312
0
0

Transscope wordt bij Locon gebruikt voor locatie bepaling / tijdregistratie met KPN IoT

28.10.2015
De Transscope fleetmanagement oplossingen hebben een breed bereik. Zo zijn alle treinen van Locon Benelux B.V. uitgerust. Door de systemen van Transscope ook in de voertuigen te monteren heeft men een compleet overzicht. De gegevens overdracht van het fleetmanagement systeem gebeurt via het IoT KPN netwerk.
1104
7
0

Transscope fleet en asset management bij J.P. Schilder

18.10.2015
Bij J.P. Schilder Baggerwerken worden de voertuigen machines en boten geregistreerd. Kilometers, draaiuren en hoogwater detectie. ook dit allemaal uit één platform.
182
0
0

Zie hoe Viskaal uit Balkbrug lokalisatie van voertuigen en geofence gebruikt van Transscope

18.10.2015
Bij Viskaal Transport Balkbrug worden onze systemen gebruikt om de vrachtwagens te lokaliseren. Ook wordt er gebruikt gemaakt van geofencing.
184
0
0

Noppes te Purmerend 50% onkosten reductie op schades / brandstof / inzetbaarheid met Transscope.

18.10.2015
Bij de Kringloopwinkels Noppes heeft ons systeem geresulteerd in 50% brandstofbesparing en een fors lagere schadelast.
206
0
0

Transscope ID-registratie en rit registratie bij Ommen / Hardenberg

18.10.2015
Bij de bestuursdienst Ommen Hardenberg worden onze systemen gebruikt voor ritregistratie met chauffeurs identificatie.
106
0
0

Transscope genomineerd voor Dave de Bebelaar DuurzaamheidAward

28.06.2017
Transscope is met haar totaal oplossing in juni 2017 genomineerd voor de Dave Bebelaar Duurzaamheidsaward. Besparen niet alleen met zuinige voertuigen echter ook met het gebruik, kostenbeheersing en planning. Wij zijn verrast en vereerd met deze nominatie.
8
0
0

Transscope Voertuigsystemen heeft Autoleasewereld op bezoek.

18.02.2015
Een verslag van het bezoek van Autoleasewereld aan Transscope Voertuigsystemen b.v. te Dedemsvaart
215
1
0
Load more...
LinkedInInstagramTwitterFacebook
Documentatie