Machines, containers, gereedschappen en andere apparatuur zijn kostbare bedrijfsmiddelen die vaak door veel verschillende medewerkers op variabele locaties worden gebruikt. Met de Transscope FindMe GPS Tracker helpen we u om uw bedrijfsmiddelen te beveiligen en deze zo effectief mogelijk in te zetten.

24/7 live inzicht in de locatie van uw bedrijfsmiddelen
U verliest geen kostbare werktijd meer aan het zoeken naar machines, gereedschappen of andere apparatuur. Met de gedetailleerde digitale kaart ziet u precies waar uw materieel zich bevindt en kunt u het snel en doeltreffend inzetten.

Inzicht in locatiegeschiedenis van uw bedrijfsmiddelen
De digitale kaart geeft u om de vijf minuten een positie-update van uw materieel en de locatiegeschiedenis van twee jaar is beschikbaar. Dat biedt u waardevol inzicht in de inzet van uw bedrijfsmiddelen over een langere periode. Hierdoor wordt inzichtelijk of uw materieel efficiënt wordt ingezet, heeft u waardevolle informatie voor nacalculatie en kunt u benodigde onderhoudsbeurten beter inplannen.

 

Voorkom verlies en diefstal
De FindMe GPS Tracker stuurt u een melding als de status van uw bedrijfsmiddelen verandert. Denk hierbij aan een melding als uw materiaal een bepaald gebied verlaat of binnengaat, of aan een melding bij een ongeautoriseerde beweging. In geval van diefstal, kunt u direct anticiperen en uw materieel via de digitale kaart opsporen.

Veelzijdig inzetbaar
De FindMe GPS Tracker is natuurlijk ook eenvoudig te monteren op uw motor, camper, boot of een ander kostbaar bezit. Ook daarvoor geldt dat u altijd live inzicht heeft in de locatie van uw eigendom en dat u een melding ontvangt als de accucapaciteit daalt of als uw bezit uw werklocatie of stalling verlaat.

Bestel de FindMe GPS Tracker nu!
Wilt u nooit meer zoeken naar uw materieel, wilt u deze efficiënt inzetten en met een gerust hart onbeheerd achterlaten op een locatie? Of wilt u na uw vakantie, als leuke herinnering, precies kunnen zien waar u overal geweest bent? Bestel dan nu de FindMe GPS Tracker in onze Rittenshop.