Fleet Management 

Beheer uw wagenpark efficiënt met fleet management software

Bent u de beheerder van een wagenpark? Wagenparkbeheer is zonder de juiste hulpmiddelen best lastig. U moet namelijk met veel factoren rekening houden, zoals de waarborging van de veiligheid, de besparing van geld en de naleving van de wet- en regelgeving.

Wilt u het zichzelf zo makkelijk mogelijk maken? Verdiep u dan in fleet management. Lees snel verder om alles te weten te komen over welk fleet management systeem het beste voor u is en welke producten u bij ons tegen een scherpe prijs kunt aanschaffen.

Actueel inzicht in de positie van uw wagenpark

Koop een fleet management systeem voor iedere auto

Transscope biedt u de ideale oplossing als u het lastig vindt om uw wagenpark goed te beheren: een geoptimaliseerd fleet management systeem. Met dit product in iedere auto houdt u de controle over uw wagenpark en wordt het regelen van alle zaken eromheen u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Bestel direct uw fleet management systeem of vraag eerst een online demo aan!

Online wagenparkbeheer en Transscope app

Wat is fleet management?

Het fleet management systeem van Transscope is een combinatie van hardware (Blackbox) en software (abonnement) en gebruikt u om uw wagenpark zo efficiënt en makkelijk mogelijk te beheren. Door gebruik te maken van onze fleet management software heeft u op ieder moment van de dag toegang tot alle data van uw voertuigen.

Denk hierbij aan realtime locatiegegevens, nauwkeurige kilometer- en rittenregistratie, rijstijlanalyse en inzicht in het brandstofverbruik. Zo heeft u te allen tijde de juiste informatie in handen om het beheer te kunnen optimaliseren en uw bedrijf te laten groeien.

We zetten de voordelen nog even voor u op een rij

  • Te gebruiken door zzp’ers, mkb-ondernemingen en grootzakelijke klanten

  • Meer inzicht in locaties, gereden routes en kilometerregistratie
  • Nauwkeurige waarneming van werkuren en overuren

  • Automatische rittenregistratie van de voertuigen

  • RRS fiscaal keurmerk erkend door de Belastingdienst

  • Beheer via een persoonlijk online account en app

  • Geen hoge abonnementskosten en per maand opzegbaar

  • Al sinds 1993 ervaring met rittenregistratie en fleet management

  • Al meer dan 70.000 fleet management systemen geïnstalleerd

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR!

Onze fleet management systemen

Bij Transscope bieden we twee betrouwbare fleet management systemen aan met een bijpassend abonnement. Met deze fleet management software heeft u binnen no time beschikking over automatische kilometer- en rittenregistratie, uitgebreide rapporten, realtime locatiebepaling en nog veel meer. Bekijk welk systeem het geschiktst is voor uw bedrijf.

Rittenbox Fleetmanager
  • Rijstijlanalyse

Blackbox Fleetmanager PRO

Voordelenoverzicht

Wenst u een gedetailleerder voordelenoverzicht van onze fleet management systemen, bekijk dan onze productenpagina. Heeft u een vraag voor ons of heeft u behoefte aan advies? We zijn eenvoudig te bereiken via info@transscope.nl of 0532 615 323. Bent u geïnteresseerd in onze fleet management software, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of ga naar onze webshop.

De grootste voordelen van Transscope fleet management

Uren en werkzaamheden registratie

Nauwkeurige urenregistratie

Ons geavanceerde fleet management systeem registreert de uren automatisch en zo nauwkeurig mogelijk.

Digitale rittenregistratierapporten

U ontvangt in de app en de webversie automatisch uitgebreide rittenregistratierapporten.

Tankpaskoppeling

Koppeling met tankpas mogelijk

Iedere tankbeurt is dankzij de tankpaskoppeling te zien in het uitgebreide rapport.

Rijstijl analyse

Gedetailleerde informatie over de rijstijl van uw bestuurders

Dankzij de fleet management software en hardware heeft u inzicht in de rijstijl van uw bestuurders en weet u wat u moet doen om het gebruik van de auto te optimaliseren en te besparen op brandstofkosten.

Keurmerk RitRegistratieSystemen toegekend

Onze fleet management systemen zijn goedgekeurd door de Belastingdienst. Hierdoor bent u met de producten van Transscope verzekerd van een sluitende administratie.

24/7 inzicht in de locatie van uw auto’s

In de app of via uw desktop of tablet ziet u real time waar uw voertuigen zich bevinden.

Neem contact op, bestel uw product of vraag een offerte aan

Bij Transscope leveren we al meer dan 28 jaar de beste fleet management software en hardware aan onze klanten. Daarnaast zijn we de aangewezen partner als het gaat om het geven van deskundig advies. Bij eventuele vragen kunt u ons altijd bellen op 0523 615 323 of e-mail een sturen naar info@transscope.nl.

U heeft de mogelijkheid om direct uw geschikte product met abonnement bij ons aan te schaffen tegen een voordelige prijs. Gaat het om een groot wagenpark en wilt u liever eerst een kostenindicatie? Vraag in dat geval een offerte aan en we helpen u aan het beste fleet management systeem!

Veelgestelde vragen over fleet management

Kan ik de gereden kilometers en ritten registreren met fleet management software?

Ja, dat is zeker mogelijk met een systeem van Transscope. De Blackbox verzamelt de coördinaten en zet de ruwe data om in leesbare grafieken en diagrammen.

Hoe werkt het fleet management systeem van Transscope?

Fleet management werkt door middel van nauwkeurige gps-locatiebepaling. Via een snel en beveiligd netwerk worden de data naar de software verstuurd. U heeft direct toegang tot onder andere de locaties, gereden ritten en rijstijlanalyses.

Kan ik in 1 overzicht zien waar alle auto’s zijn?

Jazeker. Als u de kaart opent, ziet u real time de locaties van uw voertuigen.

Ik wil fleet management toepassen binnen mijn bedrijf? Hoeveel kost 1 systeem?

U schaft bij ons al vanaf € 99,50 een betrouwbaar fleet management systeem aan. Dit is echter alleen de hardware. De fleet management software wordt apart aangeboden. Het goedkoopste abonnement (12 maanden) is € 105,-. Voor dit bedrag kunt u gebruikmaken van alle functies die uw gekozen fleet management systeem bezit.

Wat is de prijs om een fleet management systeem te laten monteren in de auto?

Wilt u het systeem ook door ons laten installeren? Voor de montage tot 4 voertuigen betaalt u € 80,-. Vanaf 4 voertuigen kost de volledige installatie € 70,-.

Wat zijn de afmetingen van de fleet management systemen?

De Blackbox is een klein apparaatje dat onze monteur binnen 60 minuten in uw auto installeert. De afmetingen van het systeem verschillen per product, maar zelfs de grootste Blackbox is klein genoeg om niet zichtbaar te zijn in de auto.

Wat is de bewaartermijn van de geregistreerde kilometers en ritten die de Belastingdienst hanteert?

Bedrijven dienen de automatische rittenregistratie 7 jaar te bewaren. Het is verstandig om minstens 1 of 2 keer per jaar de relevante rapporten vanuit de app of webversie te exporteren. Dit is voor het geval de Belastingdienst erom vraagt.

Welke app kan ik gebruiken om 24/7 inzicht te hebben in mijn wagenpark?

Met de Transscope app volgt u real time en 24/7 alle voertuigen die voorzien zijn van een fleet management systeem. De app is gratis te downloaden in de Google Playstore of in de Appstore en is te gebruiken op alle soorten smartphones. Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om uw wagenpark via de webversie te beheren.

Eenvoudig te gebruiken dashboards

Voor welke soorten bedrijven is fleet management geschikt?

Onze geavanceerde fleet management systemen zijn geschikt voor zzp’ers, mkb’ers en grote bedrijven. Dit product helpt ze aan een sluitende en automatische registratie van onder andere ritten volgens het Keurmerk RitRegistratieSystemen (RRS).