Locatie bepaling door GPS Track & Trace

24/7 de locatie van uw wagenpark en objecten zien

Hoe werkt een GPS track en tracé systeem?

De afkorting GPS kennen we van navigatiesystemen, en staat voor Global Positioning System. Dus om de exacte plaats van een voertuig te kunnen traceren hebben we bij track en tracé dus ook GPS nodig. Een GPS-tracker bestaat uit een module die via satellieten informatie kan verzenden.

De informatie van de plaats worden volledig automatische verstuurd. En de verzonden gegevens kunnen ergens anders door een Transscope ontvanger weer binnengehaald.

Voor het bepalen van de juiste positie zijn minimaal vier soorten data nodig. Te weten; de lengte, breedtegraad, hoogte en de tijd. De nauwkeurige positie van een satelliet wordt steeds naar alle in de buurt zijnde ontvangers verzonden. Deze locatiegegevens worden verzonden en omgezet naar de Transscope webapplicatie of app op uw smart Phone.

Met Transscope weet u precies waar uw voertuigen en objecten zich bevinden.

Het Transscope GPS Track & Trace systeem is de oplossing om bewegende objecten te volgen via GPS. Veel organisaties maken al gebruik van een Track & Tracé systemen. Maar wist u dat veel bedrijven nog moeten omschakelen naar een professioneel Track & Tracé systeem. Zoals dat van Transscope voor de zakelijke auto. Zo verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers. Bespaart u op het wagenpark. En heeft u een sluitende administratie.

Wat de kwaliteit betreft; wij staan voor hoogwaardige vernieuwing

Zoals altijd gaat Transscope met vragen en wensen uit de markt aan de slag. Maar brengt pas een nieuwe toepassing op de markt als ze zelf tevreden is. Dat betekent dat het kwalitatief hoogwaardig moet zijn, handig in gebruik, minimaal onderhoud en betaalbaar. In eigen ontwikkeling zijn wij aan de slag gegaan met de vragen van onze klanten.

Optimaal traceren met Transscope

  • Zeer geschikt voor voer, vaartuigen en materieel

  • Traceer online (bedrijfs) objecten

  • Online beheer via de Transscope software en app

  • Gebruiksvriendelijk, betaalbaar en zonder langlopende abonnementen

  • 1 tot 10.000 voertuigen of objecten

  • Meer dan 70.000 aangesloten systemen

U vind de toepassing in deze producten

TraceSee GPS Tracker
Rittenbox Fleetmanager
  • Rijstijlanalyse

Rittenbox Fleetmanager
  • Rijstijlanalyse

bestel de rittenbox fleetmanager

Voor een compleet overzicht neemt u een kijkje op onze productenpagina. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies over het beste ritregistratiesysteem voor u? U kunt ons altijd bereiken via info@transscope.nl of 0523 615 323. Bent u geïnteresseerd in een automatische rittenregistratie, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of ga naar onze webshop.

Direct een vrijblijvende offerte?