Locatie bepaling door GPS Track & Trace

24/7 de locatie van uw wagenpark en objecten zien

Hoe werkt een GPS track en trace systeem? De afkorting GPS kennen we bijvoorbeeld ook van navigatiesystemen, en staat voor Global Positioning System. Om de exacte locatie van een voertuig te kunnen traceren hebben we bij track en trace dus ook GPS nodig. Een GPS tracker bestaat uit een module die via satellieten informatie kan verzenden.

De informatie van de locatie wordt volledig automatische verstuurd. De verzonden gegevens kunnen elders door een Transscope ontvanger binnengehaald worden. Voor het bepalen van de juiste positie zijn minimaal vier soorten data nodig. Deze vier bestaan uit de lengte, breedtegraad, hoogte en de tijd. De nauwkeurige positie van een satelliet wordt herhaaldelijk naar alle in de buurt zijnde ontvangers verzonden. Deze locatiegegevens worden verzonden en omgezet naar de Transscope webapplicatie of app op uw smart Phone.

Met Transscope weet u precies waar uw voertuigen en objecten zich bevinden

Het Transscope GPS Track & Trace systeem is de oplossing om bewegende objecten te volgen via GPS. Veel organisaties maken al gebruik van Track & Trace systemen; maar veel bedrijven moeten nog omschakelen naar een professioneel Track & Trace systeem zoals dat van Transscope voor de zakelijke auto. Zo verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers, bespaart u waardevolle wagenpark en heeft u een sluitende administratie.

Kwalitatief hoogwaardige innovatie

En zoals altijd gaat Transscope met vragen en wensen uit de markt aan de slag. Maar brengt pas een nieuwe tool op de markt als ze zelf tevreden is. Dat betekent dat het kwalitatief hoogwaardig moet zijn, handig in gebruik, minimaal onderhoud én betaalbaar. In eigen ontwikkeling zijn wij aan de slag gegaan met de vragen van onze klanten.

Optimaal traceren met Transscope

  • Zeer geschikt voor voer, vaartuigen en materieel

  • Traceer online (bedrijfs) objecten

  • Online beheer via de Transscope software en app

  • Gebruiksvriendelijk, betaalbaar en zonder langlopende abonnementen

  • 1 tot 10.000 voertuigen of objecten

  • Meer dan 70.000 aangesloten systemen

U vind de toepassing in deze producten

TraceSee GPS Tracker
Rittenbox Fleetmanager
Blackbox Fleetmanager PRO
Direct een vrijblijvende offerte?