Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Infographic
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Het Fleetmanagement systeem van Transscope voertuig-systemen helpt u om uw wagenpark efficiënter in te richten en te gebruiken. De rapportages en de livekaart geven u  inzicht in het rijgedrag van uw medewerkers, Hiermee kunt u gericht monitoren en kunt u milieubewuster rijgedrag stimuleren. Op deze manier kunt u op uw brandstofverbruik en Co2 uitstoot besparen.

Rijstijlanalyse

Een toevoeging aan ons blackbox systeem is de rijstijlanalyse. Wij hebben hiervoor een rapportage samengesteld waarin het voor de gebruiker in één oogopslag duidelijk is hoe de chauffeurs met de voertuigen omgaan. Het gebruik van de voertuigen wordt een steeds belangrijker item. Er valt nog veel te verbeteren en te besparen. Daarnaast staat uw reclame op de voertuigen en wilt u graag dat uw medewerkers op een normale manier met het voertuig omgaan.

De blackbox kijkt op een viertal punten hoe de chauffeur omgaat met het voertuig. Zo worden acceleratie en deceleratie bijgehouden. Daarnaast wordt er ook gekeken hoe hard een chauffeur rijdt en hoe lang hij stil staat met draaiende motor. Met deze tool heeft u de mogelijkheid ruim 30% te besparen op o.a. onderhoud, schades, leasekosten, brandstof.

Meten = weten en weten = doen.

Door het meten van voertuigen met de blackbox van Transscope kunnen we het weten omzetten naar DOEN. Zo heeft Noppes uit Purmerend een besparing kunnen realiseren van ruim 50%. Dit heeft voornamelijk betrekking op rijgedrag , onderhoud van de voertuigen, schades. Door intervallen voor onderhoud zoals b.v. apk / servicebeurt in te stellen in de webapplicatie kreeg de medewerker tijdig bericht dat een onderhoud gepleegd moest worden aan het voertuig. Achterstallig onderhoud of onnodige kosten bleven hier mee uit.

Brandstof

Inzicht in rijgedrag: Maak bestuurders bewust én stuur mensen bij zuiniger te rijden controle op het gebruik van auto’s, o.a. stationair draaien begeleiding routebepaling: minder om rij kilometers.

Administratie

Volledig automatische uren rapportages voor o.a. facturatie en/of loonadministratie, automatische kilometerregistratie voor de Belastingdienst, objectieve informatie over werkbezoeken.

Communicatie

Real-time plaatsbepaling: nooit meer bellen om te vragen waar uw medewerker zich bevindt direct kunnen antwoorden op vragen van klanten die betrekking hebben op het vertrekken of arriveren van uw medewerkers.

Infografhic Transscope

http://transscope.nl/produkten/infographic

LinkedInInstagramTwitterFacebook
Documentatie