Materieelbeheer

Grip op gebruik en status

materieel20-300x198

Bent u een bedrijf met veel (groot) materieel zoals shovels, kranen, heftrucks, bulldozers etc. Dan wilt u graag grip houden op de actuele status van dit materieel want deze vertegenwoordigt een grote waarde.

Efficiënt gebruik en onderhoud

Met Transscope Materieelbeheer krijgt u eenvoudig antwoord op vragen als; waar bevindt mijn materieel zich, wie is er op dit moment verantwoordelijk voor, voor welk project wordt het nu ingezet en hoeveel uur wordt er gebruik van gemaakt?
Zeker voor de grotere en duurdere werktuigen is het essentieel om te weten wat de actuele status, ook gezien het onderhoud is. Daarom kunnen bijvoorbeeld meldingen over benodigd onderhoud van een werktuig of andere signaleringen direct per e-mail naar de onderhoudsafdeling verzonden worden. Zij kunnen daardoor de reparatie of het onderhoud direct en zo efficiënt mogelijk inplannen. U bent dus niet meer afhankelijk van de oplettendheid en accuratesse van de bestuurder van het werktuig.

Wij helpen u graag op weg!

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden van Transscope Materieelbeheer binnen uw bedrijf. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op, tel. 0523 – 615 323.
LinkedInInstagramTwitterFacebook
Documentatie