Mileubox

Een hele andere toepassing van onze systemen is de MilieuPeilBox. Met deze box meten en registreren wij omgevingswaarden. Hierbij kunt u denken aan CO2, fijnstof, geluid, temperatuur en andere waarden welke nodig zijn op het meetpunt.

Alle gemeten waarden worden opgeslagen en zijn inzichtelijk in onze webapplicatie en natuurlijk te exporteren door gebruik te maken van onze API.

Door gebruik te maken van de MilieuPeilBox heeft u actueel inzicht in de omgevingswaarden en kunt u op wens de systemen snel verplaatsen om zo ook andere locaties in kaart te brengen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Wilt u meer weten? wij komen graag vrijblijvend bij u langs om van u te horen wat u wenst en hoe wij hier bij aan kunnen sluiten.

U vind de toepassing in deze producten

Rittenbox Fleetmanager
  • Rijstijlanalyse

bestel de rittenbox fleetmanager

Voor een compleet overzicht neemt u een kijkje op onze productenpagina. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies over het beste ritregistratiesysteem voor u? U kunt ons altijd bereiken via info@transscope.nl of 0523 615 323. Bent u geïnteresseerd in een automatische rittenregistratie, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of ga naar onze webshop.

Direct een vrijblijvende offerte