Mileubox

Een hele andere toepassing van onze systemen is de MilieuPeilBox. Met deze box meten en registreren wij omgevingswaarden. Hierbij kunt u denken aan CO2, fijnstof, geluid, temperatuur en andere waarden welke nodig zijn op het meetpunt.

Alle gemeten waarden worden opgeslagen en zijn inzichtelijk in onze webapplicatie en natuurlijk te exporteren door gebruik te maken van onze API.

Door gebruik te maken van de MilieuPeilBox heeft u actueel inzicht in de omgevingswaarden en kunt u op wens de systemen snel verplaatsen om zo ook andere locaties in kaart te brengen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Wilt u meer weten? wij komen graag vrijblijvend bij u langs om van u te horen wat u wenst en hoe wij hier bij aan kunnen sluiten.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR!

Onze fleet management systemen

Bij Transscope bieden we twee betrouwbare fleet management systemen aan met een bijpassend abonnement. Met deze fleet management software heeft u binnen no time beschikking over automatische kilometer- en rittenregistratie, uitgebreide rapporten, realtime locatiebepaling en nog veel meer. Bekijk welk systeem het geschiktst is voor uw bedrijf.

Rittenbox Fleetmanager
  • Rijstijlanalyse
bestel de rittenbox fleetmanager

Voordelenoverzicht

Wenst u een gedetailleerder voordelenoverzicht van onze fleet management systemen, bekijk dan onze productenpagina. Heeft u een vraag voor ons of heeft u behoefte aan advies? We zijn eenvoudig te bereiken via info@transscope.nl of 0532 615 323. Bent u geïnteresseerd in onze fleet management software, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of ga naar onze webshop.

Direct een vrijblijvende offerte