Heerlijk cruisen met de motor door de omgeving, genieten van de vrijheid en de mooie omgeving. Dan is het zeer prettig als de motor ook in zijn stalling blijft staan. Weet u zeker dat deze er nog staat of denkt u dat deze er nog wel zal staan.

De FindMe GPS Tracker helpt u graag verder.
Met de FindMe GPS Tracker heeft u uw motor altijd in beeld. Via onze App kunt u wanneer u wilt zien waar uw camper is. Wordt uw motor meegenomen ontvangt u een bericht dat deze wordt verplaatst en kunt u actie ondernemen.

De tour zit er weer op, de motor mag terug de garage in tot een volgende trip. Als u straks weer terugkomt om heerlijk te genieten van een volgende trip wilt u natuurlijk wel graag dat uw motor het nog doet. De FindMe GPS Tracker bewaakt uw accu als u er niet bent. Wordt de waarde van de accu te laag, ontvangt u meteen een bericht en kunt u actie ondernemen. U staat niet voor verrassingen als u weer onderweg wilt.

Uw reis zit erop. De motor staat in de stalling. Nu wordt het tijd om na te genieten van het de mooie trip. U heeft uw foto’s en uw herinneringen en de FindMe GPS Tracker heeft voor u de gereden route en alle locaties waar u bent geweest. Leuk om samen met foto’s te verwerken tot een verslag of om collega motorrijders te laten zien waar u zoals bent geweest.

Actueel inzicht in de positie van uw wagenpark
Direct bestellen