Uw auto’s minder op de parkeerplaats en meer op de weg

Wist u dat maar liefst 80% van de leaseauto’s overdag stil staat en dat door deze en andere zakelijke auto’s uw parkeerplaats waarschijnlijk te vol staat? Om verschillende redenen is dat vervelend. Want niet alleen bij uw eigen medewerkers maar ook bij uw bezoekers zorgt het voor irritaties als er te weinig ruimte op de parkeerplaats is en op een te volle parkeerplaats ontstaat er sneller parkeerschade. Bovendien is het wagenpark een van de grootste kostenposten binnen bedrijven. Met andere woorden; hoe flexibeler en efficiënter u met uw wagenpark kunt omgaan des te meer valt er te besparen. De Transscope blackbox met het fleetmanagement systeem helpt u daarbij.

Meer bereiken met minder voertuigen
De Transscope blackbox biedt u realtime inzicht in de locatie van uw voertuigen. Hierdoor kunt u werkzaamheden efficiënter plannen en worden er minder overbodige kilometers gereden. Dit in combinatie met direct inzicht in de bezettingsgraad zorgt ervoor dat u met minder voertuigen meer kunt bereiken. Daarmee bespaart u tijd en geld en voorkomt u onnodige aanschaf van nieuwe voertuigen.

Minder voertuigen door carsharing
Hoe meer medewerkers gebruik maken van één auto, hoe efficiënter uw wagenpark wordt benut, hoe meer u kunt besparen en hoe minder auto’s er op uw parkeerplaats staan. Transscope maakt carsharing of autodelen op een geautomatiseerde en gebruiksvriendelijke manier mogelijk. Reserveer de auto online met het fleetmanagement systeem van Transscope of geïntegreerde planningsmodules zoals TOPdesk, open de auto met gebruik van bestaande bedrijfs- of tankpassen en weet realtime waar uw auto’s zich bevinden.

Optimale inzet door inzicht
De blackbox registreert automatisch veel gegevens. Daarmee kunt u uw mensen en wagenpark efficiënter inzetten en minder auto’s gebruiken wat beter is voor het milieu en waarmee u kosten bespaart.

Documentatie