Bespaar direct op uw wagenpark

In één oogopslag totaalinzicht in uw wagenpark. Klinkt dat als muziek in de oren of als iets onmogelijks? U wilt het maximale uit uw wagenpark halen en dat kan.

Efficiëntie is iedere dag weer van belang. Het gaat over uw bedrijfsprocessen, het functioneren van uw wagenpark én uw medewerkers. Weet u wel hoeveel auto’s u heeft staan, hoeveel busjes er nodig zijn om uw pakketten dagelijks te vervoeren en hoeveel kilometers per week uw medewerkers op de weg zijn? Daarnaast ben u misschien ook wel benieuwd naar de gemiddelde snelheid en het brandstofverbruik. Het resultaat van totaalinzicht is meer rendement en daar vertellen wij u in dit blog meer over.

Inzicht + advies = rendement & resultaat

Het verzamelen van data is van grote waarde. Met een passend voertuigsysteem worden deze gegevens en meer bijgehouden, gerapporteerd en verzameld in een dashboard. U heeft altijd realtime inzicht, bent op deze manier bewust van het rijgedrag van uw medewerkers en een mooie bijkomstigheid: u bespaart direct 5-30% op uw wagenpark!

Alles op de rit met big data

Hoe gaat het besparen dan in zijn werk? U maakt bijvoorbeeld gebruik van ritregistratie, urenregistratie, carsharing en de planningsmodule. Op deze manier verzamelt u allemaal gegevens: big data. Naast dat uw wagenpark door middel van deze big data efficiënt werkt en u uw bedrijfsprocessen zo optimaliseert, heeft u direct inzicht in de kosten en niet pas achteraf wanneer de boekhouder klaar is. U ziet bijvoorbeeld dat er altijd twee auto’s stil staan of dat men niet zuinig met het brandstofverbruik omgaat. Door realtime inzicht, springt u hier direct op in en start u met het besparen van onnodige kosten.

Samen op weg naar het beste rendement

Als ondernemer staat u hier natuurlijk niet alleen voor, Transscope geeft u deskundig advies op basis van uw wensen en rapportages. Wij gaan samen met u op weg om het beste rendement én het beste resultaat te behalen. Transscope heeft hiervoor een totaalpakket ontwikkeld om u als ondernemer totaal te ontzien. Wij geven u inzicht op maat en hiermee geven wij u controle, zo heeft u alles op de rit met Transscope.

Bent u benieuwd hoeveel u direct bespaart op uw wagenpark? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer.

Documentatie