Bespaar op brandstofkosten en bespaar het milieu

Transscope-bespaar-op-brandstofkosten-en-bespaar-het-milieu

Het nieuwe rijden is met een rijstijlanalyse eenvoudig te implementeren binnen uw bedrijf. Het systeem houdt in de gaten hoe de chauffeur omgaat met het voertuig. Op welke manier komt hij door de bochten, wat is het remgedrag voor een op rood springend stoplicht en hoe hard trekt hij op? Door chauffeurs te wijzen op hun rijstijl bespaarde Kringloopwinkel Noppes al in het eerste jaar 50% op brandstofkosten.

Goed voor het milieu

Het nieuwe rijden is direct goed voor het milieu. Door geleidelijker op te trekken, de auto uit te laten rollen en rustig door bochten te gaan, bespaart u op CO2-uitstoot en slijten de voertuigen ook minder snel. Zo hoeven banden en andere onderdelen minder vaak vervangen te worden. Het laatste voordeel is de verkleinde kans op schade door ongelukken.

Voertuigen delen

Steeds meer van onze opdrachtgevers kiezen ervoor om voertuigen met meerder collega’s te delen. De technologie bestaat om met tien mensen vier auto’s te delen en elkaar toch niet in de weg te lopen. Wanneer uw werknemers een afspraak buiten de deur maken, plannen ze deze in binnen het systeem. Is het voertuig al bezet, dan ziet de werknemer dat in het overzicht. De auto start bij wanneer de medewerker zich identificeert bij het instappen.

Elektrische voertuigen

Voornamelijk stedelijk gelegen bedrijven kiezen voor elektrische voertuigen. Wanneer dit voor uw bedrijf nog onrealistisch is, bijvoorbeeld vanwege de langeafstandsritten, adviseren wij A-klasse voertuigen. Deelt u met het bedrijf een selecte groep voertuigen zoals hierboven beschreven dan kan het woon-werkverkeer met OV deels worden vergoed. Zo draagt u op verschillende manieren een steentje bij aan het milieu.

Documentatie