Bespaar op kosten door volledig inzicht in uw vloot

Transscope-bespaar-op-kosten-door-volledig-inzicht-in-uw-vloot

Uren bezig met het terugrekenen van de cost of owner over de looptijd van het voertuig? Dagen facturen aan het uitzoeken om te bepalen of de auto het geld wel waard is? Met de softwarepakketten van Chevin Fleet Solution gecombineerd met die van Transscope krijgt u alle bedragen inzichtelijk.

Totaalrapport

Met onze blackbox heeft u inzicht in het rijgedrag van de chauffeur. Hoe hard wordt er op de rem getrapt of de bocht ingestuurd? Door de rijstijl aan te passen kunnen kosten vaak teruggedrongen worden. Met het softwarepakket van Chevin Fleet Solution gaan de besparingen nog sneller dan op een gemiddelde Formule1 racebaan. Hiermee heeft u in een oogopslag inzicht in zaken als leasecontracten, bekeuringen en onderhoudskosten bijvoorbeeld.

Overzichtelijk per segment

Alle data wordt overzichtelijk in grafieken en tabellen weergegeven. Hierbij kunt u segmenteren in overzichten per afdeling of medewerkers of u kiest voor een dashboard waarin heel het bedrijf is opgenomen. Dit is handmatig in te stellen zodat de software geschikt is voor diverse bedrijven met vanzelfsprekend verschillende behoeften.

Data omzetten in daden

Zodra u de gelezen data vertaalt naar actiepunten, kan het besparen beginnen. U kunt het personeel nu aanspreken op rijgedrag en leasecontracten goed vergelijken. Het pakket is beschikbaar voor bedrijven met een vloot van één tot honderden auto’s. Het maandelijkse investeringsbedrag verdient u snel terug met de besparingen die u doet op brandstof, onderhoud en leasekosten.

Documentatie