Bewezen resultaten van voertuigbeveiliging

Transscope-veilig-de-weg-op

Donkere straten, onbegaanbare wegen, verlaten gebieden. Er is niets belangrijker dan chauffeurs die veilig op de weg zitten. Er bestaat een systeem waarmee wij voertuigbeveiliging realiseren. Met één druk op de knop zijn alle gekozen instanties ingelicht bij een onveilige situatie. Zo krijgen noodzakelijke partijen een e-mail, smsje of beide.

Veiligheid medewerkers

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de veiligheid van uw chauffeurs. Wanneer zij waardevolle spullen vervoeren, regelmatig op afgelegen wegen rijden of verlaten gebieden trotseren, dan is het voor hen en u wel een veilig gevoel dat er een noodknop in het voertuig aanwezig is. De verzekering is uiteraard ook groot fan van deze oplossing.

Terugdringen diefstal

Resultaten bewijzen dat voertuigbeveiliging diefstal tegengaat. Door middel van zichtbare stickers op de voertuigen bijvoorbeeld. Er zijn verhalen bekend van diefstalvermindering met 90% wanneer het gaat om inbraak.

Strikte toegangscontrole

Het is mogelijk om de voertuigen van RF-toegangscontrole te voorzien. In dit geval start het voertuig alleen na aanmelding van de chauffeur met zijn bedrijfskaart. Andere voordelen zijn de melding die u ontvangt wanneer het voertuig niet juist is afgesloten, wanneer deuren ongewenst zijn geopend en de automatische activatie van het alarm wanneer de bestuurder het voertuig verlaat.

 

Documentatie