Bikkel Hoogeveen kiest voor Transscope Voertuigsystemen b.v.

bikkel-300x110

De Bikkel Groep is een allround onderneming in personele diensten. Bikkel detacheert, verloont, werft en selecteert medewerkers in alle disciplines. Om de medewerkers op de locaties te krijgen wordt er gebruikt gemaakt van een wagenpark van 150 voertuigen. Om een goed beeld te krijgen van de inzet en het gebruik van de voertuigen is er begin van het jaar besloten om over te gaan tot aanschaf van het blackbox systeem van Transscope. Na een proefperiode, waarin ook een specifieke wens van Bikkel is ontwikkeld door Transscope, is besloten omhet gehele wagenpark te voorzien van een blackbox.

Een gedeelte van het wagenpark is uitgerust met een start onderbreker welke op vooraf ingestelde tijden actief wordt zodat gebruik van de voertuigen, bijvoorbeeld in het weekend, niet mogelijk is. Wagenparkbeheer heeft de mogelijkheid om dit aan te passen of uit te schakelen.

De montage van de systemen is uitgevoerd door wagenparkbeheer van Bikkel. John Huls van wagenparkbeheer geeft desgevraagd aan dat de samenwerking met de servicedesk bij Transscope soepel verloopt. Wij vragen een aantal blackboxen aan en melden deze na de eenvoudige montage af bij de servicedesk. Vanaf dat moment weten we wat er met onze voertuigen gebeurt, waar ze zijn en hoe men omgaat met de uren welke men moet werken. Het systeem geeft ons inzicht op meerdere vlakken en dat is mooi dat dat in één systeem samengevoegd is.

Transscope is blij dat Bikkel nu tot de klantenkring behoort en dat de systemen het inzicht geven inde zaken die Bikkel Dienstverlening voor ogen heeft gehad.

Meer weten over de mogelijkheden van de registratiesystemen van Transscope Voertuigsystemen?
Neem vrijblijvend contact op met 0523-615323 of verkoop@transscope.nl

Documentatie