Blackbox helpt hulpdiensten

De noodzaak van zo snel mogelijk ter plekke zijn bij spoedgevallen en calamiteiten, een veilig gevoel bij medewerkers en hulpverleners tijdens hun werk en registratie van gevoerde optische- en geluidssignalen. Dat zijn belangrijke zaken bij de inzet van hulpverlenings- en voorrangsvoertuigen en de Transscope blackbox biedt daarvoor de perfecte oplossing.

Snel ter plekke

Met de Transscope blackbox ziet u in één overzicht op het scherm waar al uw voertuigen en medewerkers zich bevinden. Dat betekent dat u bij een spoedklus of calamiteit direct weet wie daar het dichtste bij in de buurt is. Uw voertuig en medewerker zijn dus altijd snel ter plekke.

Een gerust gevoel

U weet altijd waar uw medewerkers zich bevinden en de blackbox kan verbonden worden met noodbuttons die op verschillende plaatsen in een voertuig zijn weggewerkt. Uw medewerkers kunnen hiermee een noodsignaal sturen als zij zich onveilig of bedreigd voelen of deze preventief gebruiken als een veiligheidscontrole. Dit geeft een veilig gevoel en heeft een positief effect op hun motivatie en prestaties.

Automatische registratie

Naast de volledig automatische registratie van gevoerde optische- en geluidssignalen registreert de blackbox nog veel meer gegevens waarmee u uw voordeel kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan een automatische, fiscaal sluitende ritregistratie met het keurmerk RitRegistratieSystemen. Daarmee heeft u bovendien inzicht in de gewerkte uren en de reistijden en deze gegevens kunt u direct gebruiken voor uw facturatie, loonadministratie en nacalculatie.

Kortom; met de Transscope blackbox heeft u alles op de rit!

Documentatie