Blackbox voorkomt onaangename verrassingen

Herkent u de irritatie; van ’s morgensvroeg in de kou en het donker in de bedrijfsauto of een ander groot voertuig stappen en er dan achter komen dat de accu leeg is. Nog groter is de irritatie en daar bovenop ook nog de schade als u, als chauffeur van een koelwagen, er achter komt dat de temperatuur in de laadruimte te hoog is geworden. Want dit leidt tot verlies van kwaliteit en dus inkomsten. Met de Transscope blackbox kunt u deze onaangename verrassingen voorkomen.

Altijd starten
Want naast het automatisch registreren van veel ritgegevens, kan de blackbox ook gekoppeld worden aan verschillende functionaliteiten van uw voertuigen of machines. Zo kunt u een waarschuwing ontvangen als de spanning van uw accu te laag wordt. Hierdoor kunt u deze op tijd vervangen en starten voertuigen en machine ’s morgens altijd.

Altijd de ideale vervoerstemperatuur
En voor geconditioneerd vervoer van bijvoorbeeld groente, fruit of bloemen en planten kan de blackbox automatisch de temperatuur in de laadruimte registreren. U ontvangt direct een melding als de temperatuur afwijkt van de ideale vervoerstemperatuur. Hierdoor kunt u snel actie ondernemen en eventuele schade beperken of voorkomen.

Veel voordelen
De mogelijkheden voor het schakelen van de blackbox zijn heel divers en leveren verschillende voordelen op. Maak optimaal gebruik van uw blackbox en voorkom onaangename verrassingen.

Documentatie