Doen wat je zegt en zeggen wat je doet.

Een klant – leverancier relatie wordt vaak omschreven als ingewikkeld en vooral lastig. Hoe kom ik aan tafel? Hoe krijg ik het zo ver dat die belangrijke prospect mij ziet staan? Er zijn honderden trainingen welke je een beter verkoper maken, welke je het gemakkelijk maken een deal te sluiten en nog veel meer. En de een is nog beter dan de ander.

Maar wat nu als degene waarmee je aan tafel zit dezelfde cursussen en workshops heeft gevolgd?

Als verkoper, sales consulent, accountmanager of adviseur, het maakt niet uit hoe (mooi) je het noemt, kun je het beste maar één ding doen en dat is jezelf zijn, geen loze beloftes maken die je toch niet kunt invullen en ……..

DOEN WAT JE ZEGT EN ZEGGEN WAT JE DOET

En dat is precies wat wij bij Transscope Voertuigsystemen doen. De mentaliteit aanhouden dat als we gewoon doen, al gek genoeg doen.

Bij Transscope kunnen wij:

  • u ontzorgen aangaande uw wagenpark.
  • u een ritregistratiesysteem leveren kunnen
  • u ook samen met onze partners alle zorgen uit handen nemen over uw wagenpark.
  • Wat u wilt, wat u zoekt.

Ritregistratie, fleetmanagement, rijstijl en brandstofanalyse, track en trace, voertuig delen, en nog veel meer is onze corebusiness. Daar zijn we goed in (al zeggen weg het zelf).

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u zegt dat u meer wilt. In de ruim 23 jaar dat wij actief zijn op de markt van de blackbox of zoals het tegenwoordig heet fleetmanagement hebben wij een aantal gerenommeerde partners om ons heen verzameld. Partners die voertuigen kunnen leveren, beletteren maar ook beheren en onderhouden of voorzien van wat u wilt.

Door deze samenwerkingen en koppelen van databases kunnen wij u precies inzichtelijk maken wat de kosten zijn van uw voertuigen, wat zij hebben gedaan en hoe er eventueel kosten bespaard kunnen worden.

Kortom mogen of kunnen wij wat voor u betekenen? Wij zijn u graag van dienst en met gesloten calculatie. Ruim 3.500 klanten met 75.000 eenheden gingen u voor.

Gewoon omdat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

https://www.linkedin.com/pulse/doen-wat-je-zegt-en-zeggen-doet-henk-jan-kienhuis?trk=pulse_spock-articles

Documentatie