Fleetmanagement webapplicatie nu ook geschikt voor mobiel

Transscope-Fleetmanagement-webapplicatie

We gaan graag mee met de laatste technieken en technologieën. Daarom hebben we onze fleetmanagement webapplicatie vernieuwd. Dit houdt in dat u eenvoudig op uw mobiele apparaten in één oogopslag het complete wagenpark ziet. Dit geldt niet alleen voor auto’s, maar voor alle voertuigen die uw bedrijf bezit. Daarnaast kunt u de transportmiddelen volgen en de geschiedenis bekijken.

Voordelen van een mobiele webapplicatie
  • Vaak wilt u even, op een loos momentje, de gegevens van uw vloot inzien. Dat kan nu overal en altijd. Op de wc, wachtend op de volgende zakelijke afspraak of in de wachtruimte van de tandarts.
  • Ook in de auto weet u waar de buitendienst zich bevindt. Het wordt makkelijker even naar een medewerker in de buurt te rijden en een momentje mee te lopen.
  • Het zorgt voor een eenvoudige snelle check op gewenste momenten terwijl de rapportages even uitgebreid blijven.
Meer dan mobiel beschikbaar

Naast het voordeel dat onze applicatie nu overal inzichtelijk is, zijn ook de cijfers die u in een oogopslag inziet uitgebreid. Zo ziet u onder andere een rijstijlanalysecijfer, het brandstofgebruik en de locaties. U kunt nu ook kiezen uit verschillende talen. Frans, Engels en Nederlands zijn standaard en door de opbouw van de applicatie is het eenvoudig om een taal toe te voegen.

Succesvol getest

De applicatie werd pas officieel gelanceerd na meerdere succesvolle veldtesten onder een geselecteerde groep klanten. Alle voertuigen waren voorzien van de Blackbox XP. De uitbreiding ter verbetering van de webapplicatie gaat het hele jaar door.

Documentatie