Het monitoren van de buitendienst levert efficiency

Transscope-het-monitoren-van-de-buitendienst

Door een fleetmanagementsysteem zoals de Blackbox XP heeft u optimaal overzicht over de complete vloot. Welke voertuigen ook aangesloten zijn, het monitoren van de buitendienst biedt vele voordelen. Zo heeft u bijvoorbeeld van werknemers buiten de deur evengoed in de gaten of zij hun uren keurig klokken zoals de secretaresse bij u op kantoor. Maar overzicht op de vloot heeft niets te maken met vertrouwen, het gaat voornamelijk om efficiency.

Verhoog de efficiency

Natuurlijk kunt u personeel er met aantoonbare cijfers op wijzen dat een drankje op de boulevard van Scheveningen op een mooie lentedag niet tot de functieomschrijving behoort. Maar belangrijker nog, u kunt die medewerker direct op pad sturen naar Den Haag, Rijswijk of Delft wanneer de spoedklus zich daar bevindt. U bent immers te allen tijde op de hoogte van de positie van de voertuigen en kunt de planning hier flexibel op aanpassen. Dit scheelt een hoop kilometers en dus ook kosten. Daarnaast worden klanten nog sneller geholpen dan eerder.

Voorkomen van excessen

Met inzicht heeft u meer overzicht en voorkomt u excessen. Er is controle op de buitendienst en dit verhoogt de efficiency van uw bedrijf. Vraag eens naar de mogelijkheden van de Blackbox XP voor uw vloot.

Documentatie