Investeren in het milieu en kosten besparen

Wilt u met uw bedrijf winst maken, maar wilt u ook een bijdrage leveren aan elkaar en aan onze omgeving? Maak dan gebruik van het Fleetmanagement systeem van Transscope. Het helpt u eenvoudig en doeltreffend bij het efficiënter inzetten van voertuigen, het sneller reageren op calamiteiten, het beperken van de CO2-uitstoot en het duurzamer gebruiken van uw voertuigen en materieel. Kortom; zowel duurzaam ondernemen als kosten besparen.

Minder brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot

Het fleetmanagement systeem biedt verschillende mogelijkheden om het brandstofverbruik en dus de CO2-uitstoot te verminderen. Door direct inzicht in de bezettingsgraad en plaats van uw voertuigen kunt u met minder voertuigen meer bereiken. De rijstijlanalyse helpt u om het ‘nieuwe rijden’ eenvoudig binnen uw bedrijf te implementeren. En door een koppeling met de tankpas wordt het brandstofverbruik eenvoudig inzichtelijk en kunt u, in combinatie met de ritgegevens, direct sturen op duurzamer rijden en het uitstippelen van snellere routes. Zo bespaart u significant op het brandstofverbruik en vermindert u de CO2-uitstoot zonder dat het u veel moeite kost.

Aanschaf nieuwe voertuigen beperken

Naast efficiency en kostenbesparingen levert het fleetmanagement systeem ook een bijdrage aan duurzaam gebruik van uw wagenpark. Door inzicht in de inzet van voertuigen en materieel kan efficiënter worden gepland, worden minder overbodige kilometers gereden en wordt de onnodige aanschaf van nieuwe voertuigen voorkomen. Bovendien blijken chauffeurs, na installatie van het systeem, serieuzer en verantwoorder met hun voertuigen om te gaan waardoor er minder schades zijn en materiaal dus ook langer meegaat.

Meerdere bedrijven gingen u al voor. Lees en hoor hoe Noppes Kringloopwinkels en HTM Personenvervoer NV aanzienlijke besparingen en duurzamer gebruik van hun wagenpark realiseerden met het Transscope Fleetmanagement systeem.

Documentatie