Keurmerk ‘verbaast’ zelfs belastingdienst

mirlitonBij Transscope kunnen ze het niet vaak genoeg benadrukken: alleen blackbox-leveranciers voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen krijgen de zegen van de Belastingdienst vanwege de uitstekende rapportages. Soms zelfs tot verbazing van diezelfde Belastingdienst…  Keurmerk ritregistratie systemen
Al in 2012 koos directeur Bert Hermsen van Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf Mirliton uit Dronten voor een blackbox in de bedrijfsauto’s ten behoeve van de kilometerregistratie van zijn 100 medewerkers. Recent kreeg hij controle van de Belastingdienst. De belastinginspecteur vroeg om de rittenregistratie over een heel jaar – wat geen probleem was. “Maar van één van de auto’s wilde hij rapportages van enkele jaren geleden. Dat was even schrikken”, vertelt Hermsen.

Via de servicedesk van Transscope rolde er echter binnen vijf minuten de benodigde rapporten uit de printer. Tot verbazing van de ambtenaren, zegt Hermsen. “De keurmerkbelastinginspecteur was kort en bondig; prima rapportage, duidelijk en niets mis mee. Hij was zelfs ronduit verbaasd over de snelle ondersteuning die wij vanuit Transscope kregen.”

http://www.trendsinautoleasing.nl/nieuws-van-partners/3898045-keurmerk-verbaast-zelfs-belastingdienst/

 

Documentatie