Krijg inzicht in de buitendienst en weet wat er speelt

Transscope-inzicht-in-de-buitendienst-website

Weet jij wat jouw collega’s doen wanneer je ze niet ziet? Wij willen ons even voorstellen. Want wanneer je ons kent kan dat jou behoorlijk wat voordelen opleveren. Al ruim twintig jaar ontwikkelen wij namelijk technieken die jou precies vertellen wat zich afspeelt in de buitendienst. Met die kennis kun je logistiek slimmer werken en kosten terugdringen.

Je weet precies hoe laat de secretaresse op haar plek zit, maar wat jouw mannen in de buitendienst uitspoken is een raadsel. Wanneer buitendienstmedewerkers kosten en omzet draaien, is hun doen en laten toch wel een gegeven dat je graag inzichtelijk hebt. Zo bespaar je op kosten, werken jullie efficiënter en logistiek slimmer.

Transscope geeft inzicht in de buitendienst

Hoe laat vertrekken jouw medewerkers, waar gaan ze naartoe en hoe komen ze daar? Door de bedrijfsvoering buiten de deur te monitoren, speel je direct in op nieuwe situaties en zijn planningen op tijd bij te stellen. Zo hoef je niet vijf medewerkers te bellen om te controleren wie het dichtste bij de spoedklus in de buurt is, maar weet je dat gewoon.

Gespecialiseerd in fleetmanagement

Transscope begon in 1993 met ritregistratie. De moderne technologie die we nu fleetmanagement noemen was er toen nog niet. We klokten puur de tijden. Vanaf dat moment ontwikkelden we verder door, tot de hard- en software die we nu beschikbaar hebben. Hiermee managen we overigens niet alleen bedrijfswagens: ook vliegtuigen, trams, treinen en bussen worden door ons vakkundig onder de loep genomen.

Inzicht in de complete vloot

Vanaf dat moment in ´93 tot nu zijn de producten ontwikkeld, maar is de vraag hetzelfde gebleven: kan ik inzicht krijgen in de buitendienst? De uitvoering is wel anders. Met ons huidige product: de Black Box XP, kunnen we steeds meer sturen op aanverwante zaken. Zo kijken we verder dan de medewerker, maar zien we het totaalplaatje van de complete vloot. Dit heeft een financieel en logistiek voordeel:

Je krijgt namelijk inzicht alle mogelijke vormen:
  • We plegen op een bepaalde treinlijn zes keer per jaar onderhoud, maar rijden er wel genoeg treinen overheen?
  • De onderhoudskosten zijn flink gedaald nu onze medewerkers bewuster rijden door MVO.
  • We zetten veegwagens in bij de gemeente, maar vegen ze ook of rijden ze rondjes?
  • Ik ontvang een spoedklus in Dordrecht, heb ik daar al een medewerker in de buurt?
  • Door de ritregistratie toon ik als ZZP’er aan zakelijk te rijden. Dit scheelt bijtelling.
Meer van ons weten?

Wil je meer van ons weten? We staan dit jaar op 13 tot en met 15 januari op de Vakbeurs Facilitair in Den Bosch. Hier leggen we ook meer uit over de nieuwe app die we lanceerden voor realtime inzicht.

Documentatie