Nieuwe webapplicatie in gebruik.

Na een succesvolle veldtest onder een geselecteerde groep klanten en daarnaast nog met een test tijdens de Arctic Experience waarbij alle deelnemende voertuigen waren voorzien van een blackbox en deze continu te volgen waren via de nieuwe webapplicatie heeft Transscope de applicatie nu opengesteld voor al haar gebruikers.
nieuwe_web
De nieuwe webapplicatie is een grote stap voorwaarts en is voor de klant één en al bedien gemak vertelt Henk-Jan Kienhuis, directeur Transscope Voertuigsystemen.

De klant heeft in de applicatie de mogelijkheid om zowel zijn voertuigen te volgen als vanuit hetzelfde punt de ritten of IO-rapportage te bekijken. Of hij dit wil bekijken op zijn computer, laptop, tablet of telefoon het kan allemaal.

De nieuwe webapplicatie is van vele gemakken voorzien en zo ontwikkeld dat de klant in één opslag alles kan zien of door een eenvoudige extra klik de gegevens kan zien welke hij nodig heeft. Natuurlijk blijft daar de mogelijkheid om rapportages automatisch te laten toe sturen.
De gebruiker kan nu kiezen uit verschillende talen. Frans, Engels en Nederlands zijn standaard. Door de opbouw van de applicatie is het eenvoudig om een taal toe te voegen indien gewenst.
De rittenregistratie blijft zoals gewend volgens de regels van het keurmerk RitRegistratieSystemen.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de nieuwe webapplicatie of de mogelijkheden van de Transscope systemen dan horen wij het graag. www.transscope.nl / info@transscope.nl
Documentatie