Nooit meer een te dure auto op de oprit

 

Transscope-bespaar-op-bijtelling2

De overheid beloont schoon rijden. Hoe schoner de auto is waarin u rijdt, des te minder hoog de bijtelling. Maar vanwege nieuw doorgevoerde regels wordt er tegenwoordig enkel onderscheid gemaakt tussen twee type: elektrische wagens en alle andere soorten auto’s. Hierdoor ontstaat een probleem voor niet-elektrische autorijders. Want al rijd u in een milieuvriendelijke auto die veel minder uitstoot dan andere snelweggebruikers, u betaalt evenveel.

Automatisch geld besparen

Dit kost u onnodig veel bijtelling. Gelukkig is er ook een manier om dit te voorkomen: door middel van een ritregistratiesysteem. Dit houdt bij hoeveel kilometer u rijdt en de werkgever hoeft niets van uw loon in te houden wanneer u kunt aantonen dat u niet meer dan 500 kilometer per jaar voor privégebruik hebt gereden. Tel uit die winst.

Gegevens in de kluis

Deze gedegen manier van registratie is voorzien van het keurmerk RRS. Er wordt sterk rekening gehouden met de privacy van de chauffeur. De persoonsgegevens en ook de gegevens van de auto worden goed gewaarborgd.

Slimme combinatie

Er zijn nog andere manieren om niet meer bijtelling te betalen dan nodig is. Zo is er een overeenkomst voor ‘hikers’ en met een ‘Verklaring geen privégebruik auto’ in combinatie met een sluitende rittenregistratie, kunt u ook een hoop geld besparen.

Documentatie