Ook Rode Kruis Nunspeet gebruikt Transscope fleetmanagement

Rode-Kruis-300x191Het Rode Kruis helpt mensen in nood. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Direct en vanuit het hart. Bij noodsituaties in Nederland en bij rampen en conflicten wereldwijd. Gedreven door de zeven grondbeginselen verleent het Rode Kruis hulp aan een ieder die deze hulp nodig heeft. Zo ook bij de afdeling Nunspeet en omstreken. Ter ondersteuning van deze werkzaamheden maakt men gebruik van twee voertuigen welke personen en materiaal kunnen vervoeren. Maarten Schutter (voertuigbeheerder) verteld;
Bij ons is het zeker geen kwestie van vertrouwen of controle. Wel een kwestie van gemak.

 

Team-Rode-Kruis-300x199Als vrijwilliger doen wij alles naast ons reguliere werk en door de toepassing van Transscope ritregistratie scheelt het dat de kilometerstanden niet continu moeten worden opgeschreven en doorgegeven. De rapporten komen nu per e-mail binnen waardoor wij snel en eenvoudig een betrouwbaar overzicht hebben.
De aanschaf hebben wij kunnen doen met een genereuze sponsoring vanaf de kant van Transscope wat voor ons als non-profit organisatie natuurlijk een hele mooie oplossing is.

 

Zelf ben ik ook actief binnen het Rode Kruis verteld Henk-Jan Kienhuis directeur Transscope Voertuigsystemen. Je bent natuurlijk al meteen op zoek naar raakvlakken. En kijkt waar je kunt ondersteunen. Nadat we dit jaar enkele voertuigen van de Reddingsbrigade hadden uitgerust met onze fleetmanagementsystemen kwam ook al snel de gedachte op om dit op eenzelfde manier aan te bieden binnen het Rode Kruis. Afdeling Nunspeet was er snel bij en is de eerste. Een Tweede afdeling staat in de eerste weken van januari gepland.
Transscope-keurmerk-300x216Het gaat niet alleen om controle, zoals wij al vaker hebben aangegeven. Ook vereenvoudiging en gemak kan een speerpunt zijn om fleetmanagement in te voeren. Complete ritregistratie en natuurlijk eenvoudig. En inzicht waar het voertuig is tijdens een inzet of rit. Gemak dient de mens en waarom zou je als bedrijf zijnde daar geen steentje aan bij dragen binnen verenigingen en stichtingen.

 

Meer weten over de mogelijkheden van Transscope Voertuigsystemen kijk op www.transscope.nl. laat het ons weten als wij iets voor u kunnen doen of betekenen.

Meer weten over het Rode Kruis www.rodekruis.nl en over de afdeling Nunspeet eo in het bijzonder www.rodekruisnunspeet.nl.

Documentatie