Regisseer uw eigen ‘blik op de weg’

Transscope-regisseer-uw-eigen-blik-op-de-weg

U kent het vast nog wel: het Tv-programma Blik op de Weg dat tot begin vorig jaar verkeersovertredingen en andere capriolen van weggebruikers registreerde. Met een beetje fantasie doen wij dat bij Transscope ook. Ook wij registreren rijgedrag, zij het dat onze focus op zakelijke aspecten ligt zoals brandstof- en materiaalverbruik,efficiëntere planning en een sluitende registratie ten behoeve van de bijtelling. En in tegenstelling tot het Tv-programma kunt u bij onze voertuigsystemen wel zelf aan de knoppen zitten.

Uitgebreide rapportagemogelijkheden

De Blackbox XP registreert automatisch een veelvoud aan gegevens wat loopt van gereden kilometers en uren tot de meest bezochte locaties c.q. trajecten en stilstand. Met deze gegevens kunnen tal van rapportages worden gegenereerd, bijvoorbeeld voor een betere routeplanning of het doen van (na)calculaties ten behoeve van facturering dan wel interne efficiencyslagen. Ook kunt u heel eenvoudig uw eigen rapportages samenstellen. De beheerder, in de regel de wagenparkbeheerder of facility manager, regelt dit realtime via de webapplicatie. Rapportages kunnen in onder andere Excel worden aangemaakt maar net zo makkelijk naar uw eigen backofficesysteem worden geëxporteerd. Hoewel leidinggevenden van buitendienstmedewerkers tot de ‘kijkers’ behoren, krijgen zij in de praktijk doorgaans op vaste momenten, bijvoorbeeld op maandagochtend, een standaardrapportage toegestuurd.

Kilometerheffing.nl

Dit blijf niet beperkt tot auto’s maar is ook van toepassing op ander materieel zoals treinen en graafmachines waarvan de exacte positie kan worden gemonitord. Grappig genoeg bent u daarmee dus in feite al klaar voor rekeningrijden. U weet immers nu al precies wie wanneer en hoe vaak op een bepaalde A-weg, N-weg of een lokale weg rijdt. En nu mag u raden bij wie u uitkomt als u www.kilometerheffing.nl opzoekt! Dankzij die vooruitziende blik is ook de privacy rondom registratie en rapportage allang geborgd. Ter bescherming van de persoonsgegevens heeft Transscope een ‘Privé/Woon-werk/Zakelijk’ schakelaar ontwikkeld. Daarnaast biedt de webapplicatie meerdere autorisatiemogelijkheden zodat niet zomaar iedereen gegevens kan inzien. Verder zijn wij geregistreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens en zullen wij verzamelde ritgegevens niet aan derden ter beschikking stellen of verkopen. Een verdere borging is gerealiseerd door ons lidmaatschap van de Branche Vereniging Leveranciers Ritregsitratiesystemen (BVLR) en het keurmerk RitRegistratieSystemen (RRS).

Hoe vooruitziend is uw ‘blik op de weg’?

Documentatie