Ritregistratie; fiscaal voordelig en verrassend veelzijdig.

Heeft u genoeg van slecht leesbare kilometerbriefjes en -declaraties waarmee u de verplichte ritregistratie voor de Belastingdienst moet samenstellen om een naheffing of boete te voorkomen? Zou u liever automatisch alle zakelijke en privé kilometers van uw bedrijfsvoertuigen registreren om vervolgens eenvoudig een fiscaal sluitende registratie aan de Belastingdienst te kunnen leveren? Maak dan gebruik van de Transscope blackbox die automatisch al uw ritten en nog veel meer gegevens voor u registreert.

Keurmerk-v2

Fiscaal sluitend en altijd up-to-date
Onze blackbox voldoet aan het RRS Keurmerk. Dat betekent dat u verzekerd bent van een ritregistratiesysteem dat voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en aan de strengste regels met betrekking tot privacy en fraudebestendigheid. Bovendien verzekeren wij u ook van up-to-date advies over de fiscale kilometerregistratie. We maken daarvoor regelmatig tijd voor bijscholing over de fiscale aspecten van de auto van de zaak en over de meest actuele wet- en regelgeving.

Direct inzicht en efficiënt plannen
Daarnaast biedt de Transscope blackbox u realtime inzicht in de inzet en locatie van uw voertuigen, waardoor u efficiënt kunt plannen en snel kunt inspelen op een spoedklus of een calamiteit. En door de automatische registratie van alle ritten van en naar uw klant, heeft u niet alleen inzicht in de afgelegde kilometers maar ook in de gewerkte uren en de reistijden. Deze gegevens kunt u direct gebruiken voor uw facturatie, loonadministratie en nacalculatie.

Documentatie