Salland Olie tevreden gebruiker van Transscope fleetmanagement.

logo-salland-olieSalland Olie is één van de grootste onafhankelijke leveranciers van hoogwaardige brandstoffen en smeermiddelen in Nederland, onder meer via de merken Texaco en Firezone. Salland Olie is onderdeel van EFR Group, een Pan-Europese aanbieder van petrol-retail activiteiten en het moederbedrijf van Firezone. Daarnaast is Sallandeigenaar van een uitgebreid netwerk van Bedrijven Service Punten voor de zakelijke gebruiker en beschikt over een hypermodern depot voor motorbrandstoffen in Kampen.

 

Aangaande het beheer van het wagenpark heeft Salland Olie jaren geleden gekozen voor fleetmanagement van Transscope. Henk Bouwmeester, wagenparkbeheerder bij Salland Olie verteld: ‘We zijn met Transscope in contact gekomen op de Henk_Bouwmeester
bedrijfsauto RAI. Wij hadden hier vanaf het eerste moment een goed gevoel over. Op de RAI hebben wij onze eerste order geplaatst, waarna onze samenwerking alleen maar is versterkt.  Met een 24/7 helpdesk zijn we bovendien verzekerd van een juist en snel antwoord of oplossing.

Aanvankelijk zijn we gestart met de fiscaalbox waarna we op een gegeven moment overgestapt zijn op de blackbox. Ons bedrijf, en daardoor ook het wagenpark, groeit jaarlijks en hierdoor was automatiseren een grote wens. De Transscope blackboxXP sluit daar goed bij aan.

Transscope is erg tevreden over de samenwerking met Salland Olie. De medewerkers zijn op de hoogte van onze samenwerking, men weet de weg in de organisatie en weet de vaste contactpersoon goed te vinden. Vragen, suggesties of planning van nieuwe montages, men kan het allemaal bij ons kwijt, verteld Henk-Jan Kienhuis van Transscope. Aangezien Transscope zowel de soft- als hardware zelf ontwikkeld en beheert kunnen we hierdoor snel schakelen. Komende maanden komen we met een aanvulling op ons productgamma welke mede door Salland olie is geïnitieerd.

Transscope is gespecialiseerd in de ontwikkeling en montage van ritregistratiesystemen, blackbox- en voertuigvolgsystemen waarmee u snel en eenvoudig inzicht krijgt in de mobiliteit van uw medewerkers. Denkt u hierbij aan onder andere betrouwbare rit- en kilometerregistratie, materieelbeheer, rijstijlanalyse, track & trace, temperatuurregistratie en managementinformatie.

Wij zorgen niet alleen voor verkoop van de systemen en montage in uw voertuigen maar wij begeleiden u vakkundig in het succesvol implementeren van het geheel binnen uw organisatie. Want alleen daarmee bent u daadwerkelijk verzekerd vanmeer inzicht, meer efficiency en meer besparing!

Meer informatie over Salland Olie.

Meer informatie van Transscope ontvangen.

 

salland3 salland2 salland1

 

Documentatie