Schakelen op afstand voor gemak binnen handbereik.

Dat u onze blackbox kunt gebruiken voor de registratie van veel gegevens, waaronder natuurlijk de ritten en kilometers van uw voertuigen, wist u al. Maar wist u ook dat we de blackbox kunnen schakelen met verschillende functionaliteiten van uw voertuigen of machines? Door de blackbox op afstand te schakelen is voor u gemak binnen handbereik.

Minder tijd en kosten – meer gemak en veiligheid
De mogelijkheden voor het schakelen van de blackbox zijn heel divers en leveren verschillende voordelen op.

 • Automatisch sluiten van het voertuig en activeren van het alarm
  Zodra de bestuurder het voertuig verlaat, sluiten deuren en ramen automatisch en wordt het alarm geactiveerd. Dit verlaagt het aantal diefstallen en de verzekeringspremie en verhoogt het gevoel van veiligheid.
 • Op afstand in- en uitschakelen van aggregaten of pompen
  Stel op afstand de tijdstippen in waarop uw pomp of aggregaat, voor bijvoorbeeld de verlichting van uw bouwplaats, wordt in- en uitgeschakeld. Zo voorkomt u onnodig brandstofverbruik en bespaart u op onderhoudskosten.
 • Openen en sluiten van carsharing-voertuigen
  Het gereserveerde carsharing-voertuig kan eenvoudig geopend en gesloten worden met gekoppelde bestaande bedrijfspassen. Geen sleutels meer overdragen of sleutels die ‘zoekraken’.
 • Directe melding van sabotage/loskoppelen van de blackbox
  Wordt de blackbox door iemand losgekoppeld, dan ontvangt u hiervan direct een melding. In het geval van sabotage kunt u dan zo snel mogelijk actie ondernemen.

Schakeling op maat
Denkt u veel voordeel te kunnen behalen met een schakeling die we niet eerder hebben gerealiseerd? Neem dan contact met ons op. Wij ontwikkelen al onze systemen zelf en kunnen wellicht voor u een schakeling op maat maken.

Documentatie