Totech Totaal Techniek maakt het waterdicht

totechDe oorsprong van TOTECH ligt in de aannemingswereld, de industrie en infraprojecten.
Door ervaring en werkwijze deden we daar onze know-how op. Hierdoor is TOTECH een ideale partner voor het opsporen, afdichten en herstellen van bouwtechnische problemen. Daarnaast bieden we mogelijkheden op het gebied van, onderhoud, conserveren en probleemoplossingen bij vele soorten leidingen.

TOTECH is voordurend bezig met research en ontwikkeling, waardoor we in kunnen spelen op de nieuwste toepassingen in de bouwsector en industrie.

Om het operationele deel van het bedrijf te ondersteunen heeft TOTECH in 2004 fiscaalboxen van Transscope aangeschaft. Dit systeem heeft TOTECH altijd goed ondersteund in het verwerken van uren en gereden kilometers.

Na een contact met de behulpzame helpdesk van Transscope heeft TOTECH in korte tijd besloten om de overstap vanaf de fiscaalbox, welke ruim 8 jaren trouwe dienst heeft gedaan, naar het blackbox/voertuigvolgsysteem van Transscope te maken. Tussen de eerste contacten hierover via een reactie van de servicedesk tot aan het operationeel zijn zat nog geen week.

“Precies wat we gewend zijn van Transscope”, aldus directeur Ton van den Heuvel. “De fiscaalbox heeft voor ons jaren gewerkt. De software hadden wij in eigen beheer en als wij vragen hadden konden wij altijd bellen met de servicedesk. Daar werden wij vriendelijk geholpen. Zo ook de laatste keer. Op een opmerking vanaf onze zijde dat het steeds lastiger werd om de fiscaalboxen uit te lezen werd ons meteen een demo gegeven van de blackbox software. Ik kan haast wel zeggen; verkocht. De nette inruilvergoeding die we kregen voor ons huidige fiscaalboxsysteem heeft ons over de streep getrokken. We kunnen nu meteen aan de slag met het verwerken van uren en facturatie naar opdrachtgevers”.

Door de jaren heen is TOTECH gegroeid waardoor het 3 jaar geleden een nieuw pand heeft kunnen betrekken. In deze tijden wordt het ook steeds lastiger om alle mensen op tijd naar het pand te krijgen om de boxen uit te lezen. De blackbox verhelpt dit probleem door het automatisch uitlezen van de gegevens en het bekijken van deze gegevens in de webapplicatie. Door het Track&Trace systeem kunnen wij nu ook beter inspelen op de ontwikkelingen in de markt. Snel reageren op een storing wordt mogelijk gemaakt door het live volgen van de auto’s.
We hebben nu een totaal beeld. Met deze investering kunnen wij weer jaren verder en optimaliseren wij onze administratieve processen. Wij kunnen ons nu weer meer bezig houden met onze werkzaamheden en hebben een stuk administratie verder geautomatiseerd.

Meer weten over de mogelijkheden van de registratiesystemen van Transscope Voertuigsystemen,
neem vrijblijvend contact op met 0523-615323 of verkoop@transscope.nl
Documentatie