Track and trace maakt medewerkers productiever

Transscope-track-and-trace

Na de installatie van een track and trace systeem in bedrijfsauto’s werken medewerkers gemiddeld een kwartier per dag effectiever. Daarnaast biedt het systeem meer inzicht in de locatie en status van de auto’s. Dit zorgt ervoor dat uw planning bij spoedklussen direct kan worden aangepast zonder al uw medewerkers te moeten bellen.

Snelle routes

Met een track and trace ziet u bovendien in een oogopslag of de logistiek van uw bedrijf wel klopt. Zijn er vijf opdrachten in een stad, stuurt u er dan niet drie verschillende busjes op af? En is de route die ze afleggen wel logisch? Een goede inrichting van de planning kan aanzienlijke brandstofkosten besparen en zorgt voor een optimale effectiviteit.

Inzicht in de buitendienst

Ook om gevoelsredenen is het goed een track and trace te installeren. Immers weet u iedere dag wel of de secretaresse zich op tijd meldt, maar doen uw werknemers in de buitendienst dat ook? Wanneer werknemers inderdaad een kwartier per dag langer werken zoals onderzoek uitwijst, dan betekent dat anderhalve uur per week aan extra effectiviteit.

Documentatie