Transscope Blackbox ook in aanhangers

Aanhangers worden vaak onbeheerd op een locatie achter gelaten waardoor ze een makkelijk doelwit voor diefstal zijn. Het is lastig is om een gestolen aanhanger terug te vinden en de geleden schade gaat vaak verder dan de gestolen aanhanger. Want de aanhanger bevat soms nog materiaal en u moet tijdelijk een aanhanger huren om uw materialen te kunnen vervoeren. Al met al dus veel schade. Transscope heeft hiervoor de oplossing voor u.

Veiligheid en efficiëntie met de Blackbox

Want de Transscope Blackbox is niet alleen geschikt voor al uw voertuigen maar ook voor uw aanhangers en ander materieel.g_sensor Voordeel hiervan is dat u uw aanhangers en materieel gelijktijdig en in hetzelfde systeem als uw voertuigen kunt volgen. Met behulp van een speciale G-sensor meet de Blackbox of de aanhanger in beweging is en u kunt zien waar de aanhanger zich bevindt. Bovendien kunt u met Transscope Geofencing een bepaald gebied afbakenen. Zodra de aanhanger dit gebied in of uit rijdt, afhankelijk van uw instelling, dan wordt u hiervan direct op de hoogte gebracht. Dit kan door middel van een e-mail of SMS. In geval van diefstal bent u dan zo snel mogelijk in de gelegenheid om via aanhTransscope Track en Trace uw aanhanger op te sporen. Naast een veilig gevoel biedt geofencing ook gemak en efficiëntie. Want u wordt tijdig gewaarschuwd dat een te laden of te lossen aanhanger bijna binnen komt. U kunt daardoor alvast ruimte maken, personeel en materieel klaar laten staan zodat het werk direct kan starten als de aanhanger binnen is. Via de Transscope webapplicatie kunt u zelf één of meerdere gebieden en het type berichtgeving instellen. Dit kan per Transscope Blackbox individueel ingesteld worden. De Blackbox kan eventueel ook uitgerust worden met een externe of interne accu en een oplaadfunctie.

Diverse toepassingen

De Transscope Blackbox is dus geschikt voor toepassing op vrijwel al uw materieel. Denk daarbij niet alleen aan uw aggregaatvoertuigen maar ook aanhangers, trailers, kranen, heftrucks, motoren of zelfs treinen. We ontwikkelen onze systemen zelf. Dat betekent dat we onze producten door en door kennen en daarmee ook het antwoord op uw vragen. Bovendien bieden wij u het voordeel dat wij uw specifieke wensen en aanpassingen snel en relatief eenvoudig zelf op maat voor u kunnen maken.

 

 

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over de mogelijkheden van de Transscope Blackbox binnen uw bedrijf, neem dan vrijblijvend contact met ons op, tel. 0523-615323. Wij informeren u graag!

Documentatie