TRANSSCOPE EN CHEVIN werken samen voor nog meer inzicht in uw fleetmanagement.

Fleetmanagement overzicht wanneer u wilt.

Tchevin02ransscope Voertuigsystemen en Chevin Fleet Solutions, beide deskundig op het gebied van fleetmanagement, werken samen voor nog meer inzicht in uw fleetmanagement. Hierdoor kan de gebruiker van de fleetmanagement-software van Chevin nu nog meer gegevens beheren en real time inzien in één gebruiksvriendelijk systeem. Bestaande Tansscope gebruikers hebben hierdoor de mogelijkheid de Tansscope software te koppelen aan Chevin Fleetwave, dit om het wagenparkbeheer nog meer te optimaliseren.

 

Chevin Fleet Solutions is een wereldwijde leverancier van gespecialiseerde fleetmanagement-oplossingen. De fleetmanagement-software wordt wereldwijd in meer dan 100 landen gebruikt door openbare instellingen, chevinnationale bedrijven, multinationals, overheden en NGO’s, ongeacht de omvang van de vloot. De software beheert gegevens over de  voertuigen en de berijders zoals bijvoorbeeld onderhoudstermijnen, gezondheidscontroles, lease-informatie, onderdelenbeheer en tankpassen.

webapp1024Transscope Voertuigsystemen is al meer dan twintig jaar specialist in de ontwikkeling en montage van ritregistratiesystemen, blackbox- en voertuigvolgsystemen die snel en eenvoudig inzicht geven in de mobiliteit van medewerkers en materieel. De technische oplossingen van Transscope worden zowel nationaal als internationaal ingezet voor onder andere Rit/kilometerregistratie met het Keurmerk RitRegistratieSystemen, Rijstijlanalyse, Track en Trace, Materieelbeheer, Aanhangerregistratie, Geofencing, Temperatuurregistratie en Managementinformatie.

 

Door de samenwerking van Chevin Fleet Solutions met Transscope Voertuigsystemen kunnen nu ook alle, door de Transscope BlackboxXP, gegenereerde gegevens geïmporteerd worden in de Chevin software. Op deze manier wordt optimaal rendement behaald uit het fleetmanagement-systeem.

Documentatie