Nominatie Dave Bebelaar Duurzaamheidsaward 2017

Verantwoord en duurzaam ondernemen en daarmee een bijdrage leveren aan elkaar en aan onze omgeving, dat staat bij ons hoog op de agenda. Niet alleen voor onszelf, maar ook hoe we dit voor onze klanten mogelijk kunnen maken met onze fleetmanagement software. We zijn dan ook enorm trots dat we u kunnen melden dat we genomineerd zijn voor de Dave Bebelaar Award 2017. Deze award is een initiatief van Stichting Duurzaam Repareren en is bedoeld om duurzaamheidsinitiatieven in de automotive sector te bevorderen.

Duurzaam ondernemen en kosten besparen
Wij zijn genomineerd met onze fleetmanagement software waarin veel pakketten zijn samengevoegd, waaronder bijvoorbeeld ritregistratie, track & trace, rijstijlanalyse en carsharing. Vanuit één overzicht kunnen fleetowners eenvoudig analyseren hoe en waar hun wagenpark wordt ingezet en hoe er mee om wordt gegaan. Hierdoor kan efficiënter worden gepland, worden minder overbodige kilometers gereden en wordt onnodige aanschaf van nieuwe voertuigen voorkomen. Kortom; het wagenpark duurzamer gebruiken en het brandstofverbruik en dus de CO2-uitstoot en kosten verminderen.

Publieksprijsmvo-wagenpark-300x128
De Dave Bebelaar Award is vernoemd naar de oud directeur van Auto Recycling Nederland en groot voorvechter van duurzaamheid in de automotive sector. Het is niet alleen de enige duurzaamheidsaward, het is ook de enige publieksprijs die de branche rijk is. De prijsuitreiking is op 29 juni.

Wilt u op ons stemmen?
Dat waarderen we enorm. Het kan hier en nog tot het einde van deze maand.

Stem hier: https://www.duurzaamrepareren.nl/informatie/dave-bebelaar-duurzaamheid-award/ 

Documentatie