TRANSSCOPE OPNIEUW GENOMINEERD VOOR KPN CHANNEL AWARD

 

tscaOp donderdagmorgen 10 december werd Transscope Voertuigvolgsystemen in Dedemsvaart ‘overvallen’ door KPN.

Het was een aangename overval die gepaard ging met bloemen, champagne en een mooie setup van de KPN ChannelAward, want Transscope is opnieuw door KPN genomineerd voor de KNP ChannelAward 2016.

In 2015 eindigde Transscope bij de laatste drie in de categorie ‘Klantwaarde & Innovatie’, met de klantcase ‘Transscope blackbox bij HTM’. “Wij zijn enorm trots dat we opnieuw met twee business cases zijn genomineerd door KPN”, aldus een enthousiaste Henk-Jan Kienhuis, directeur eigenaar van Transscope. “

Voor 2016 zijn we genomineerd met de projecten bij Locon Zwolle en Noppes Purmerend.”

Locon is een particuliere goederenvervoerder op het spoor. Goederen op een zo efficiënt mogelijke manier en met zo min mogelijk kosten op tijd bij de klant afleveren is voor hen belangrijk. Door de hele vloot te voorzien van speciaal voor Locon ontwikkelde fleetmanagement oplossingen, sluiten alles naadloos op elkaar aan, ziet men realtime waar de hele vloot zich bevindt en weet men wat de prestatie van de locomotieven is. Dit alles zorgt voor een efficiëntere planning en vermindering van kosten.

Noppes is een kringloopwinkel met maar liefst 8 vestigingen. Om processen te optimaliseren en besparingen te realiseren hebben wij 12 voertuigen uitgerust met een Transscope Blackbox met rijstijlanalyse en zijn chauffeurs nadrukkelijk gestuurd aan de hand van de rapportage. Met een kleine competitie en begeleiding van een instructeur is er een bezuiniging bereikt van 50% op brandstof en schades.

Wij danken KPN voor deze tweede nominatie die voor ons erkenning en waardering voor onze ontwikkelingen en flexibiliteit betekent. Daar zijn we trots op en blij mee!

Documentatie