Transscope Relatiedag

Transscope Relatiedag: ‘Samen slimmer en sterker!’
tsrd001-300x200

Met als motto: ‘Samen slimmer en sterker’ hielden wij op 19 mei jl. een informatieve en inspirerende relatiedag in de sfeervolle ‘Remise’ aan de Frans Halsstraat te Den Haag (openbaar vervoer museum). Wij zijn blij dat we in een ontspannen sfeer met zoveel relaties kennis konden delen en ook nader kennis konden maken met elkaar. Henk-Jan Kienhuis (Algemeen Directeur Transscope) heette iedereen welkom, en introduceerde het Transscope team en de gastspreker namens KPN de heer Arjan van Dalsum.

Keurmerk RRS en fiscaal sluitende rapportages
tsrd002John Verburg (Accountmanager Transscope ) gaf een presentatie over de voordelen van het Keurmerk RRS en de nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot de Belastingdienst. Over de vraag of controle van de Belastingdienst inderdaad eenvoudiger wordt door het hebben van het Keurmerk RRS, werd er levendig gediscussieerd. Zowel voor ons als voor de aanwezige relaties was deze discussie leerzaam. De zorg dat men, door het stellen van vragen, als lastig wordt ervaren en daarmee op een “black list” terecht komt, kon John met goed onderbouwde antwoorden voor een groot deel wegnemen.
Daarnaast gaf hij informatie over de veranderingen in de fiscale rapportages, naar aanleiding van nieuwe eisen van de Belastingdienst en de certificering voor het Keurmerk Rit Registratie Systemen. ”Vanaf begin 2015 worden de controles op de kilometerregistratie aanzienlijk verhoogd. Wij verzekeren onze relaties van een sluitende rapportage die aan de nieuwste eisen voldoet en daarmee naheffingen en boetes voorkomt!”, aldus John.
HTM Klantcase en nuttige bespaartips
Trots en gepassioneerd vertelde Henk-Jan over de succesvolle samenwerking tussen Transscope en tsrd003HTM Personenvervoer NV in Den Haag. Transscope installeerde op alle voertuigen van HTM een unieke, op maat geconfigureerde blackbox waardoor niet alleen alle gemaakte ritten uitgebreid geregistreerd worden maar ook het gebruik van bijvoorbeeld signaleringsverlichting, lasaggregaten, vacuümpompen en het daadwerkelijke gebruik van hoogwerkers. Meer inzicht en een efficiëntere planning via de rapportages van de blackbox leverde HTM in 2014 een enorme besparing op. De films over deze succesvolle samenwerking  werden, afgaande op het applaus, zeer gewaardeerd.  Aansluitend ontstond er een mooie interactie tussen de aanwezigen en John die hen verraste met diverse concrete en nuttige bespaartips.

Nieuwe technologieën en toekomstplannen
tsrd004Na een korte pauze was het tijd voor een leuke en vooral ontspannen rondrit met een historische tram door het fraaie Den Haag.  Eenmaal terug bij de Remise vertelde Arjan, namens KPN, boeiend over o.a. de samenwerking van KPN met Transscope als Gold Business Partner, over ‘the Internet of Things’ en over de nieuwste technologieën en noviteiten op het gebied van mobiele connectiviteit van KPN.
Tot slot was het tijd om vooruit te kijken. Henk-Jan vertelde over de toekomstplannen en verwachtingen van Transscope voor de komende jaren. De release van een responsive webapplicatie is aanstaande en zal worden uitgewerkt van tracking naar een complete fleetmanagement applicatie. Deze plannen werden goed ontvangen, men was zichtbaar enthousiast. Henk-Jan sloot de dag af waarna in een informele sfeer, onder het genot van borrel nog volop werd nagepraat.
Wij kijken terug op een zeer geslaagde Relatiedag. Kon u niet bij deze dag aanwezig zijn maar wilt u nog graag meer informatie over één van de onderwerpen? Neem dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag!
tsrd006
tsrd005
tsrd007
tsrd008
Documentatie