Verhoog uw veiligheid met de Transscope Blackbox

U herkent het vast; de situaties waarin uw medewerkers op ongebruikelijke tijdstippen, in onveilige of verlaten gebieden, alleen aan het werk zijn. Of uw bedrijfswagens of materieel die met veel waardevolle materialen aan boord, ergens onbeheerd staan. Stuk voor stuk risicovolle situaties waarin uw medewerkers zich onveilig of zelfs bedreigd kunnen voelen. Wij denken graag met u mee over het beveiligen van uw medewerkers, uw voertuigen en uw materialen. Niet alleen omdat de verzekering dat van u zou kunnen eisen maar vooral omdat een veilig gevoel onbetaalbaar is.

Een gerust gevoel voor uw medewerkers

Door de Transscope Blackbox te combineren met noodbuttons die op verschillende plaatsen in het voertuig netjes kunnen worden weggewerkt, verhoogt u de veiligheid van uw medewerkers. Deze button biedt verschillende mogelijkheden

Het sturen van een noodsignaal: Als uw medewerker zich onveilig of bedreigd voelt kan hij snel en onopgemerkt met de noodbutton een noodsignaal versturen waarbij vooraf wordt ingesteld waar dit signaal naar toe wordt gestuurd. Dit kan bijvoorbeeld de manager zijn of bijvoorbeeld een meldkamer. De te ondernemen actie bij binnenkomst van een noodsignaal wordt in een protocol vastgelegd.
Het sturen van een controlesignaal: De button kan ook fungeren als veiligheidscontrole voor medewerkers die ergens alleen aan het werk zijn waar men eigenlijk met twee personen zou moeten werken. De medewerker meldt zich bij aankomst op de locatie aan, door het indrukken van de button en is verplicht om zich binnen een bepaalde, vooraf afgesproken, tijd opnieuw te melden door het indrukken van de button. Kan uw medewerker om één of andere reden dit tweede signaal niet verzenden dan registreert de Transscope Blackbox dit en stuurt een bericht naar een vooraf aangewezen persoon of meldkamer. De ontvanger kan vervolgens bepalen welke actie moet worden ondernomen.

Uw kostbare materialen veilig achter slot en grendel

Waardevolle apparatuur en materialen aan boord van uw voertuigen of materieel wilt u zo goed mogelijk beveiligen. Niet alleen omdat het veel geld waard is maar ook voor een gerust gevoel voor de bestuurder van de betreffende voertuigen. Door de Transscope Blackbox te koppelen aan deursensoren, stoel sensoren, het autoalarm of andere kenmerken kan er een alarm afgaan of een bericht verzonden worden zodra bijvoorbeeld lockunlock-300x122de deuren van het voertuig ongewenst geopend worden. En voor voertuigen met waardevolle materialen waarvan de bestuurder veel in- en uitstapt, kan ingesteld worden dat de deuren op slot gaan en het alarm geactiveerd zodra de bestuurder het voertuig verlaat en zich ervan verwijdert. Zo weet u zeker dat uw kostbare apparatuur en materiaal altijd zo veilig mogelijk wordt achtergelaten.

Voorkomen beter dan genezen!

De Transscope Blackbox biedt u dus meerdere mogelijkheden om de veiligheid van uw personeel én materiaal te vergroten. Maak hiervan gebruik want voorkomen is beter dan genezen!

Neem voor vragen en maatwerk contact met ons op, wij informeren u graag!
Transscope Voertuigsystemen B.V. – tel. 0523-615323 of info@transscope.nl

Documentatie