Voorkom discussies, vraag fiscaal advies

NEE…., wij van Transscope werken niet bij en ook niet voor de Belastingdienst.
JA……., wij van Transscope weten wel veel van de fiscale aspecten van de zakelijke auto en adviseren u daar graag over. Onze voertuigsystemen voldoen aan het RRS Keurmerk. Dat betekent dat u verzekerd bent van een ritregistratiesysteem dat voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en aan de strengste regels met betrekking tot privacy en fraudebestendigheid.

Kennis up-to-date voor u
Maar het gaat bij Transscope verder dan dat. U kunt er niet alleen op vertrouwen dat ons systeem een gedegen systeem is, wij verzekeren u ook van gedegen en up-to-date advies over de fiscale belastingdienst-heeft-geen-zicht-afspraken-met-nederlandse-ondernemingen-300x169kilometerregistratie. We maken daarvoor regelmatig tijd voor bijscholing over de fiscale aspecten van de auto van de zaak en over de meest actuele wet- en regelgeving. Zo worden we ook de komende maand weer bijgeschoold over ‘500 km-vrij-regeling’ en de vereenvoudigde rittenregistratie voor bestelauto’s.

Voorkom discussies en naheffingen
Voorkom discussies met de Belastingdienst en onaangename naheffingen die soms tot duizenden euro’s op kunnen lopen. Maak daarom gebruik van onze betrouwbare rittenregistratie en vraag ons advies als u duidelijkheid wilt over de wetgeving en eisen rondom ritregistratie.

Documentatie