Voorkom miscommunicatie over urenfacturatie

In bedrijven met veel verschillende klanten en opdrachten is de urenadministratie al snel een papieren rompslomp of zelfs een puinhoop. Want niet iedere werknemer is administratief even nauwkeurig. Wilt u af van rondslingerende bonnetjes, miscommunicatie tussen uw buitendienst en administratie en onduidelijkheid bij uw klant over gefactureerde uren? Dan is de Transscope ritregistratie voor u de perfecte oplossing!

Direct inzicht in gewerkte uren

De Transscope blackbox registreert volledig automatisch alle ritten van en naar uw klant. Daarmee ontstaat er niet alleen inzicht in de afgelegde kilometers maar ook in de gewerkte uren en de reistijden. De geregistreerde gegevens zijn eenvoudig te exporteren en eventueel ook in te lezen in uw eigen database. Kortom; u hoeft niets meer handmatig bij te houden en gebruikt de gegevens direct voor uw facturatie, loonadministratie en nacalculatie.

Papierloze projectadministratie

Nog veel meer gebruiksgemak biedt de Transscope projectadministratie. Via een terminal en de blackbox worden uw projectnummers gekoppeld aan de ritgegevens en krijgt u een overzichtelijke rapportage van de kilometers en uren per project. U kunt hierdoor efficiënter plannen en u weet realtime aan welke projecten uw medewerkers werken. Met de geregistreerde gegevens factureert u moeiteloos uren en kilometers op het juiste project, zonder misverstanden.

Documentatie