Weg met de kilometerregistratie

Transscope-kilometerregistratie

Voor heel veel bedrijven is het nog steeds een wekelijks terugkerende klus: de kilometerregistratie. Handmatig worden alle zakelijke ritten en uren bijgehouden, onleesbare bonnetjes ingescand en een voor een verwerkt in een overzicht excelbestand. Bespaar wekelijks op al deze hand- en spandiensten met een blackbox in iedere zakelijke auto.

RRS keurmerk voor de Belastingdienst

De blackbox registreert de juiste administratie voor bijtelling volgens het RRS (RitRegistratieSystemen) keurmerk en de vereisten voor de Belastingdienst. Dit houdt in datum, stand van de kilometerteller voor en na de rit, het adres van vertrek, het aankomstpunt en de route die werd gereden, worden bijgehouden. Hiermee heeft u een ritregistratie zonder hiaten.

Eenvoudige uitdraai

Naast de eenvoudige manier van kilometerregistratie, is ook de wijze waarop u uitdraaien kunt maken heel eenvoudig. Zo maakt u een belastingspecifieke uitdraai wanneer daar om gevraagd wordt of explicite uitdraaien voor intern gebruik. In de voertuigen kan worden aangegeven wanneer het om privékilometers gaat. In dat geval worden http://www.transscope.nl/produkten/rit-kilometerregistratieadressen en de route ernaartoe achterwege gehouden in het overzicht.

Bekijk de voordelen van onze Blackbox XP
Documentatie