Zet de kilometerregistratie automatisch op ordernummer

Transscope-start-na-de-zomer-papierloos

Ieder jaar innoveren wij onze producten en wat is er nou een mooier moment om dat te doen na de zomervakantie. Met frisse moed gaat iedereen weer aan het werk. Dit schept een mooie kans om veranderingen te implementeren. De kleine verandering die automatische kilometerregistratie heet, biedt zelfs grote gevolgen: namelijk een papierloze projectadministratie.

Via de terminal

Tegenwoordig gaat het er bij u waarschijnlijk nog als volgt aan toe: Order- en werknummers worden uitgegeven en komen terug op papier zonder onderbouwing van kilometers en uren. Het complete proces is nog steeds niet optimaal gecoverd. Wanneer een loodgieter zijn mannen nu in de ochtend op pad stuurt met tien werkbriefjes weet hij alsnog niet waar zij zich de hele dag bevinden en welke uren en kilometers er op welke orders worden gedraaid.

Koppeling

Door een koppeling te maken worden opdrachtnummers in de blackbox automatisch bij de juiste rit opgeslagen. Dit werkt als volgt: de chauffeur gaat in de auto of bestelwagen zitten en vult het ordernummer in op de terminal. De rit wordt vervolgens opgeslagen en bij het ophalen van het ordernummer in de projectadministratie is dit direct inzichtelijk. Dit maakt plannen in de toekomst efficiënter, bedrijven krijgen inzichtelijk waar hun chauffeurs rondhangen en de kilometers en uren kunnen zonder moeite op de juiste factuur worden doorberekend.

Installatie

Om dit geheel werkend te krijgen is een terminal vereist die wordt gekoppeld aan de blackbox. Hierna werkt het systeem automatisch.

De voordelen:
  • Met de blackbox kunt u routes aansturen. Doordat u direct ziet waar het personeel zich bevindt, kunt u bij spoedklussen sneller de dichtstbijzijnde persoon op de juiste plek krijgen.
  • Op basis van de cijfers krijgt u inzicht in het efficiënter inzetten van de wagens.
  • Er slingeren geen urenbriefjes meer rond in het pand, de wagens of cabines.
  • Alle servicebedrijven die op nacalculatie kijken of alles gefactureerd is en of dat de offerte op de juiste manier is uitgebracht, zien dat nu in een oogopslag.
Documentatie